2777
2789
عنوان

کارم خیلی زشت بود جلو مادرشوهرم دعوا کردیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش بد نیستن اما فوش دادن اونقدر قباحت نداره بینشونمثلا راحت میگن فلانی فلان شده اما بهم فوش نمی ...

خب تقریبا عین همن اینم‌تو همین خانواده بزرگ شده تربیت شده دیگه 

اونا بزرگ شدن مسیرشونو عوض کردن این توش مونده اینا عوض شدنشون یا محاله یا سخته مثلا خودت میتونی فحاشی کنی همیشه؟ نمیتونی‌ چون تازه اینجوری شکل گرفتی

باشه چشم عزیزمبازم ممنونم

عزیزم خدا انشاالله صبر و سلامتی و عشق زیاد بهتون بده ...

از همسرت هم دلخور نشو اگه ذاتش خوبه و قلبش مهربونه همینطوری بپذیرش، اینا مشکل اعصاب دارندست خودشون نیست وگرنه همه تورویاهاشون ارزوشونه که با شخصیت وصبورباشن، فقط نمیتونن و نمیشه چون بیمارن ...

تا شروع میکنه توی دلت بگو خدایا صبر بهم بده و این اخلاق را به مرور بهترو بهتر کن ، بعدم بخندو بگو چسششششششم اقا همینه که تو میگی (بخصوص اگه کسی پیشتونه، بخند و بگو ببخشید شوهرم عصبیه بچم امروز خسته و کلافه شده) اینطوری هم اعتماد ب نفس خودت پابر جا میمونه هم ب اطرافیان نشون میدیمشکل ازتونیست شوهرته که بیمارو بی سیاسته .....

اینجورمردها با حرف اروم میشن خیلی زود ،پس با زبون نرم رامش کن ، عادتش بده جلوی همون جمع با کلمات محبت امیز و تعریف ازتو عذرخواهی کنه ....مثلا بعد دعوا بگه خوشگلی ، خانمی،صبوری، لنگه نداری.... 

بهش یاد بدی مطمئن باش ب نفع خودته

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب تقریبا عین همن اینم‌تو همین خانواده بزرگ شده تربیت شده دیگه اونا بزرگ شدن مسیرشونو عوض کردن این ...

دقیقا من اصلا نمیتونم تو خانواده ما یه بی ادب قفله

هعییی...

دقیقا من اصلا نمیتونم تو خانواده ما یه بی ادب قفلههعییی...

عین منو همسرمید ولی با شدت کمتر اون‌فقط سر مسایل خاصی فحاشی میکنه باید از اول درست انتخاب میکردیم که نکردیم تازه هم باید کنترل زندگی در دست بگیریم به خوباش فکر‌کن رو بدیها تمرکز نکن

با صحبت کردن بهش یاد بدم؟ با صبوری؟

بله با همش باهم ، من یه وقتا که شوهرم شروع میکنه حتی با شوخی و خنده ردش میکنم ، مثلا میگم الهی قربون قیافت بشم که تا داد میزنی شبیه وزغ میشی عشقم😂قربون صدات بشم که انگار بلندگو قورت دادی ، قربون کله پوکت برم که بلدنیستی با یه زن اونم من به این ماهی چه رفتاری داشته باشی، باید حواس خودتوپرت کنی و بپذیری که این مرد همینه گاهی قاطی میکنه اگه مدیریتش نکنی یهو منجر به فاجعه میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همه میگن مادر شوهر خوبی داری

ولی من میگم مادر شوهر باسیاستی داری خیلی خوب خودش اون لحظه کنترل کرده

سعی کن رفتارهای مادر شوهرت رو دقت کن سیاست و ارامش رو ازش یاد بگیر

هیج جا با شوهرت بحث و دعوا نکن هر جا اون شروع کرد از اون مکان دور شو بعد تنها شدین بهش بگو کارش زشت بوده و دیگران که دعوا نمیکنن جلوش براش مثال بزن

کارت خیلی زشت و بچهگانه بوده جلو شوهرت چندین با. بگو کارم بد بوده دیگه تکرار نمیکنم تا اونم فکر نکنه این کاراش عادی بوده  

خب شوهرم هرچی دوس داشت گفت لونم نباید جلو اونا بگه

حتما کاری کرده که این طور کردی. 

من اونقدر اروم بودم و ابرو دار ولی شوهرم کم کم کارهایی باهام کرد که طاقتم تاب نیاورد و دیگه دهنمو باز میکنم