2777
2789
شوخی چی؟ من کلا روسری ام نمی پوشم با شال لباس بیرون ام کلا مجلسی هست شلوار ام کن می پوشم اونم همش پا ...

عزیزم این فرق داره منم بعضی ثقتا شال نمیپوشم و خیلی رو حجاب گیر نیستم ولی ی جاهایی دیگه زشته مثلا یکی خیلی تپله رونای بزرگ باشین بزرگ بعذش لباس تا بای باسن میپوشه یا شلوار تنگ واقعا زشته من خودم مذهبی نیستم ولی خب برای من این حکم بدن نمایی و جلب توجه داره و از اعتماد بنفس کم میاد 

تا شماها باشین این مملکت مملکت نمیشه همین امثال شما میگین حجاب اجباری کنن به روز بشیم مثل بقیه کشور ...

نه ما صورت نمی پوشانیم‌.نه افراطی هستیم نه تفریطی.بهتره شما هم نرمال و میانه رو باشی.بهترین کار و نحوه زندگی در تمام کارها میانه روی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی چی؟ من کلا روسری ام نمی پوشم با شال لباس بیرون ام کلا مجلسی هست شلوار ام کن می پوشم اونم همش پا ...

متاسفم همین شماها بعد می‌آید تایپیک خیانت می‌زنید 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عزیزم این فرق داره منم بعضی ثقتا شال نمیپوشم و خیلی رو حجاب گیر نیستم ولی ی جاهایی دیگه زشته مثلا یک ...

میخواهی بریم مثلاً خیابان نه ولی دورهمی مهمونی عروسی اینا آزاد هستم من 

نه شومیز های شیک هستن تو بیرون تا زیر باسن فری سایز خوب باید بگردی از ای سایتا چیز به درد بخور پیدا ...

حضوری میدونی خیلی باید بگردی بعد ما تو شهرستانیم لباسای خیلی خوب اینجا که سلیقه منن روی ۴ میلیونن ی لباس دیدم خوشم اومد قیمتشو پرسیدم گفتم گونی بپوشم بهتره 

خوب باسن معلوم باشه مشکلی نیست یکم به روز بشیم دیگه

عزیزم اگه مرگ نبود ما جوری بروز که نه جوری خودنمایی میکردیم اون سرش ناپیدا!

اما مرگ هست..‌ یکی از دوستان عزیزمون فوت شده و به خواب همه حتی غریبه ها میره و کمک میخاد... 

مرگ و حساب و کتاب شوخی نیست. هر کسیم رو دین خودش...

کسی ریپ نزنه واقعا حوصله بحث ندارم

تا شماها باشین این مملکت مملکت نمیشه همین امثال شما میگین حجاب اجباری کنن به روز بشیم مثل بقیه کشور ...

ببین عزیزم این چیزایی که میگی اصلا ربطی به حیای یه خانوم نداره ما چندین ساله که فرهنگمون اینه یهویی که اینجوری شد به خاطر همین خیلیا با این موضوع و این نوع تیپ زدن راحت نیستن و دوست ندارن باسن یا بقیه برجستگی‌هاشون رو کسی ببینه من نه مذهبی ام نه اصلا اهل نماز و روضه و ... ولی خوب ادم وقتی میبینه توی جامعه‌ش پر مرد مریض هست باید رعایت کنه

متاسفم همین شماها بعد می‌آید تایپیک خیانت می‌زنید

تاپیک خیانت چرا من شوهر دارم دوست اش ام دارم 

ولی آزاد ام لباس می پوشم شوهرم میگه بهترین تیپ بزن دوست دارم خوشگل کنی تیپ بزنی 

بیرون امسال من کم هستن؟! پس همه دو جنسه هستیم اینطور که میگی بابا کشور های خارجی لخت میشن لباس کوتاه ...

اونا چندین و چند ساله فرهنگشون اینه و کلا براشون عادیه ما هم تا بخاد این جا بیوفته توی فرهنگمون طول میکشه 

ببین عزیزم این چیزایی که میگی اصلا ربطی به حیای یه خانوم نداره ما چندین ساله که فرهنگمون اینه یهویی ...

خودشون میزننن اون راه.وگرنه چطور ممکنه ندونن.امروز یه خانم تپل دیدم با سن کاملا برجسته رونا پر.رفته تو مغازه بعد که اومد بیرون رفت تا اونجایی که خانم دیده می‌شد مغازه دار خیره به با سن اون شده بود ‌من هر چقد با فروشنده صحبت می‌کردم صدا منو نمیشنید

تاپیک خیانت چرا من شوهر دارم دوست اش ام دارم ولی آزاد ام لباس می پوشم شوهرم میگه بهترین تیپ بزن دوست ...

ببخشید ولی مگه خودتون عقل و منطق ندارید که نتونید برای خودتون تصمیم بگیرید 

منکه اصلا احساس زنانگیم بهم اجازه نمیده با لباس نامناسب و جوری که جلب توجه کنم برم بیرون 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵