2777
2789
دقیقا همینه ادم مگه ممکنه نگاه هارو روی خودش متوجه نشه اخه

فکر کن یه خانم تپل با یه کت کوتاه بره بیرون تا بیاد خونه صدتا مرد رفتن تو نخش.بعد میگن چرا تجاوزات زیاده چرا خیانت زیاده فلان زیاده .خب خدا خودش گفته تو پوشش دقت کنید چون میدونه مردا سخته کنترل کردن خودشون

میخواهی بریم مثلاً خیابان نه ولی دورهمی مهمونی عروسی اینا آزاد هستم من

یه نگاهی به تاپیکات کردم. از بی اعتمادی به همسر و روابط باز همسرت گفتی

تا وقتی با این وضع و بیحجابی بری تو خیابون زندگیتم همینقدر بی برکت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن یه خانم تپل با یه کت کوتاه بره بیرون تا بیاد خونه صدتا مرد رفتن تو نخش.بعد میگن چرا تجاوزات ز ...

من مخالف پوشش نامناسبم هر چیزی حدی داره اما خیانت توجیهی نداره دوست عزیز لطفا تجاوز و خیانت رو عادی نکنید بخاطر پوشش 

کسی که خیانت میکنه و تجاوز مریض روانیه!

من مخالف پوشش نامناسبم هر چیزی حدی داره اما خیانت توجیهی نداره دوست عزیز لطفا تجاوز و خیانت رو عادی ...

شما این طور برداشت کردی که خیانت رو من عادی جلوه کردم که اصلا هم این طور نبود .ولی خودت هم بشین قضاوت کن ینی راحتی در پوشش و نمایش بدن هیچ تاثیری نداره در جذب مردها؟؟؟ینی شما از خدا بهتر میدونی که گفته بدن رو از مردای نامحرم بپوشانید. عزیزم تک تک آیات حتما مفهومی عمیق دارن که خدا گفته.

شما این طور برداشت کردی که خیانت رو من عادی جلوه کردم که اصلا هم این طور نبود .ولی خودت هم بشین قضاو ...

قران گفته اول مردان باید چشاشونو حفظ کنن! من مخالف بی بندو باریم ولی خیانت توجیهی نداره پس اراده انسان چی میشه؟؟؟ بهانه ندید دست مردا همین الانشم خیلی پررو هستن 

قران گفته اول مردان باید چشاشونو حفظ کنن! من مخالف بی بندو باریم ولی خیانت توجیهی نداره پس اراده انس ...

وا شما چتونه من کجا گفتم موافق خیانت و بها دادن مردها هستم‌؟حالتون خوب نیستا ؟فقط قصد دعوا و یقه گرفتن دارید

وا شما چتونه من کجا گفتم موافق خیانت و بها دادن مردها هستم‌؟حالتون خوب نیستا ؟فقط قصد دعوا و یقه گرف ...

من قصد دعوا ندارم دوست عزیز هر کسی پیام شمارو بخونه اینجوری برداشت میکنه شما مگه نگفتین زن حجاب نداره خیانت میکنن مردا؟ مگه نگفتین خیانت کردن بخاطر حجابه؟ این حرفتون یعنی تقصیر خانوماست خیانت و تجاوز  و اراده ی فرد دخیل نیست !