2777
2789
بزرگترین اتفاق تو زندگیم این بود ک با نامزدم ارتباط ج .... داشتم صیغه محرمیت بود ولی رهام کرد و پیش ...

ببین گلم چرا نتونی دیگه به ازدواج فکر بکنی، 

اگه بابت اون قضیه نگرانی خب دکتر برو معاینه شو اگه نیاز بود ترمیم کن، اگرم نه که بهتر... و بعد به زندگی ادامه بده، 

بعدم دیگه به تقاص پس دادن و اینا هم فکر نکن، اکثر آدم ها گناهکارن و خب ممکنه تقاص هم پس بدن ولی این آخر دنیا که نیست بلاخره درست میشه 

ان شاءالله که به زودی یه همسر خوب قسمتت بشه تا ناراحتی الانت از یادت بره

ببین گلم چرا نتونی دیگه به ازدواج فکر بکنی، اگه بابت اون قضیه نگرانی خب دکتر برو معاینه شو اگه نیاز ...

من واقعن از بابت ازدواج دارم اذیت میشم خیلی زیاد دوست داشتم تشکیل خانواده بدم عاشقانه زندگی کنم به همسرم به بچه‌م عشق بدم

همش فکر میکنم سر این عشق مضخرفم و نامزد نامردم😭ب باد رفت باورتون میشه دیگ تو اینستا ک فیلم عروس داماد و اینا میاد با غصه نگاه میکنم با خودم میگم حیف ک دیگ نمیشه...

دکتر رفتم دوبار اولی گف ی خراش میبینم ک بهش اصرار کردم گفت ی پارگیه کمه ک شاید ترمیم بشه شاید نه دومی هم ک رفتم گفت ی پارگی خیلی کمه ک حتی نمیتونم برات ترمیم کنم و بخیه بزنم...

همش ترسم از اینه ک رو حساب اینکه صیغه‌مون تموم شد و ب پیشنهاد دکترم ب مادرم و پدرم نگفتم ک شر نشه و نمیخاستم اون ادم بمونه تو زندگیم حالا بخوام ازدواج کنم و تو رابطه با همسرم خون نبینم .... ... گاهی فک میکنم ب مامانم بگم ولی میدونم ک تاب شنیدنشو نداره خیلی سنتی و مذهبی هستیم و مادرم بشدت ترسو و هم حساس ...

گند زدم

بخاطر همین نمیخام ازدواج کنم آبروم میره😭

بعد ی بار بعد از هول و حوش ۲ماه بعد از اون اتفاقات و تموم شدن و رفتن نامزدم از سرکار میومدم شب انقد فشار روحی روم بود و راهپله سرکار تاریک ک افتادم از روی ۶،۷پله اون موقع چیزی نشد ولی فرداش تقریبا۱۳ساعت بعد خون دیدم مجدد و روز بعدش یعنی دو روز بعد از افتادن پریود شدم ب دکترم گفتم نگرانم ک بیشتر شده باشه اسیبش و اینا ک گفت ن ربطی نداره اینم بگم من ب ران و سمت چپم افتادم ب اون قسمت ضربه نخورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعن از بابت ازدواج دارم اذیت میشم خیلی زیاد دوست داشتم تشکیل خانواده بدم عاشقانه زندگی کنم به ه ...

اول هر چی خدا نگذره از اون آقا ،  و ای کاش شما هم سادگی نمیکردید ولی خب دیگه گذشته... 

بعدم اینکه پدر و مادرتون نمیدونن یکم مشکله،، 

ولی از نظر من نگران نباش مثلا اینطور نباشه که دیگه قید ازدواج و زندگیو بزنید،، اصلا ممکنه اگه خراش کم بوده خودش ان شاءالله ترمیم بشه، اگرم دور از جون اونطوری که شما فکر میکنید بود بعد از ازدواج به همسرتون بگید زمانی که مثلا بچه بودید یا  مجرد بودید از جایی افتادید، ضربه وارد شده و این اتفاق افتاده 

بعد بنظرم شما رو این قضیه وسواس گرفتید هعی مرتب خودتون چک میکنید ، بهش فکر نکنید باور کنید ممکنه اصلا ترمیم شده باشه

به آینده امیدوار باش، به امید خدا همه چیز خوب پیش میره