چقد حس میکنم زنی ک از ته دلش خوشبخت باشه نیست.انگار بودن ک فقط اذیت شن،مادری کنن.ی خانم حرف گوش کن باشن.ب وقتش کدبانو خوبی باشن.وهیچ وقت و زمانی برا خوش بودن خودشون نیست گاهی وقتا میگم اگ مردا نبودن خیلی حالمون بهتر بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه کنیم دیگه هستن😄میگن کروموزوم xیا همون مردونه داره از بین میره بیشترا ناراحتن ولی من خوشحالم😄
خب منقرض میشیم که🥴
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
ینی چی اگه مرد نبود راحتتر بودید ؟! خب اگه وجودش انقد آزارتون میده چرا کار نمیکنید مستقل بشید و تنها برا خودتون زندگی کنید !! بچه دارا رو کار ندارم چون بچه گناه داره .. لی بچه هاتون ک اینو میگید ان شالله هر چه زودتر از دست شوهر خلاص شید و به زندگی تنها ک حسرتشو دارید برسید ! هرچند الان همونیکه بهش خیانتم شده میپره بهم و تو چیکار داری کی میخواد خرجمو بده و ....
اینم هست 😅ولکن میگیم لقاح مصنوعی بسازن اصلا میگیم بزارن تو بانک تا سالیانه سال داشته باشیم
اینطوری که بدرد نمیخوره خواهر ررر 🤦
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
ینی چی اگه مرد نبود راحتتر بودید ؟! خب اگه وجودش انقد آزارتون میده چرا کار نمیکنید مستقل بشید و تنها ...
ای بابا خواهررر الان همین ناراضیا رو صبح طلاق بدن ب ۶ ماه نکشیده میان تاپیک میزنن چله برای بخت و ازدواج چی خوبه؟🤣برای بخت گشاییم صلوات بفرستید . حس ششم بیاد بگه کی من شوور میکنم دوباره🤣
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️