2777
2789
چون ادمن بالاخره اشتباه می کننواسه همین خدا که میدونه انسان ممکنه اشتباه کنه به انسان گفته خدا هر‌ گ ...

از وقتی یادم میاد همینطوری بودن تغییر زیادی نکردن... واقعا حالم به هم میخوره از همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا دیگه عادیه عزیزم هروز تاپیک مادرشوهر خواهرشو و جاری همشونم درحال غیبت نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب پس بدن الان به این خیالن اون دنیایی وجود نداره بعد ب این فکر نمیکنن پس ماها از کجا به وجود اومدیم چرا به وجود اومدیم و و و

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

از کجا میشه مطمئن شد آخه اون دنیا هست؟

من اصلا مذهبی نیستم 

ولی عزیزم پس ما از کجا اومدیم؟!

براچی اصلا به وجود اومدیم ماموریتمون چیه ؟

خالقمون کیه؟

به اینا فکر کنی کافیه ک مطمئن بشی اون دنیایی هم وجود داره شاید با چیزایی ک برامون تعریف شده خیلی فرق کنه ولی اون دنیا وجود داره

من اصلا مذهبی نیستم ولی عزیزم پس ما از کجا اومدیم؟!براچی اصلا به وجود اومدیم ماموریتمون چیه ؟خالقمون ...

خیلی دوست دارم باور کنم... اما وقتی نظریه داروین و فهمیدم نا امید شدم میگه که ما با میمون ی جد مشترک دارم و... شواهدش هم هست فسیل و کلی تحقیق و... برید سرچ کنید میاره... ولی رد نشده تایید شده و تو دانشگاه تدریس میشه... اگه از جایی اومدیم پس چرا خالقمون جواب ما رو نمیده؟ 

خیلی دوست دارم باور کنم... اما وقتی نظریه داروین و فهمیدم نا امید شدم میگه که ما با میمون ی جد مشترک ...

عشقم هر نظریه ای هر چیزی اصلا همه اینا کاملا درست ما از میمون هاست نسلمون خب

اون میمون ها چجوری به وجود اومدن عزیزم؟

اصلا جهان هستی چرا هست؟

ما اگه خالق نداشتیم پس این همه موجود زنده از کجا اومدن؟

نمیخوام باهات بحث کنم خیلیم برام محترمی ولی میخوام بگم همینجوری که یه خانوم حامله میشه و بچه به دنیا میاره ماهم از یه جایی اومدیم ولی نمیدونیم کجا و بحث کردن راجبش مارو به هیچ جا نمیرسونه

عشقم هر نظریه ای هر چیزی اصلا همه اینا کاملا درست ما از میمون هاست نسلمون خباون میمون ها چجوری به وج ...

آره درست میگی 🌷ممنون وقت گذاشتی. منم قصد بحث نداشتم بازم ممنون🌷🌹

آره درست میگی 🌷ممنون وقت گذاشتی. منم قصد بحث نداشتم بازم ممنون🌷🌹

نه عزیزم منظورم این نیست که قصد بحث کردن داریم یا نه

منظورم اینه هرچی راجبش حرف بزنیم شاید هیچکدوم قانع نشیم

وگرنه از هم صحبتی باهات لذت بردم مهربون🩷🍀