2777
2789
با هرکسی خوش نمیکنی یعنی با هرکسی گرم نمیگیری یا ارتباط برقرار نمیکنی ی حالت افسرده و علاقه ب رنگ ...

منم میگی لطفا من با  آ که تو ذهنمه چهارماهیه ارتباطم باههاش قطع شده دوباره درست میشه؟  اگر اره کی 

چه زمانی تو رابطه میرم 

کی ازدواج میکنم از موقعیتش و اخلاقش میگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حسم شانسی کار میکنه یدفه ای قوی میشه اگ شد میامزیاد ذهنتو درگیر پسرا نکن همشونو به چشم گزینه ببین ...

منم میگی لطفا من با آ که تو ذهنمه و  چهارماهیه ارتباطم باههاش قطع شده دوباره درست میشه؟  اگر اره کی 

کی میرم تو رابطه

کی ازدواج میکنم از موقعیت و اخلاقش میگی

من حسم شانسی کار میکنه یدفه ای قوی میشه اگ شد میامزیاد ذهنتو درگیر پسرا نکن همشونو به چشم گزینه ببین ...

میشه خواهشا منم بگی اصلا حالم خوب نیس عزیز کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی ؟؟ممنونتم عزیز من 

ازدواج صلاح نیست بعد ۳ تا ۶ ماه از زندگی مشترک نسبت بهش سرد میشی

میشه درمورد منم حستو بگی

کی ازدواج میکنم و آیا ب شغل خوب میرسم و چ زمانی

ممنونم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

انگار ک تو دلت نمیاد جدا بشی منتظری بیاد منت کشی نازتو بخره برگردین اما اونم حوصله نداره ترجیح میده ...

میشه برا منم بگی

حست نسبت بهم چیه و کی ازدواج میکنم و کی ب شغل خوب میرسم مرسی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...