2789

یادمه چند سال پیش امام جماعت می‌گفت یکی از اقوامش خادم مسجد جمکران هست اون خادم گفته چند سال پیش در مسجد جمکران یه تروریست سوار بر کامیون به زور و با تخریب در مسجد جمکران ، وارد شده بود و دورتر از صحن اصلی مسجد ، دیوار صحن رو خراب کرده بود همینطور قصد کرده بود بره داخل صحن اصلی که یهو اتوماتیک کامیون متوقف و کلا کامیون خراب میشه!!!! طرف رو دستگیر می‌کنند بعدا اعتراف کرده قصد داشته با بنزین صحن اصلی رو آتش بکشه

حالا معجزه این بود که طوری این کامیون خراب شده بود که چند تا تعمیرکاران ماهر از راه نزدیک و دور اومدند مات مونده بودند که این کامیون قبل خرابی و در حال حرکت بودن قطعا قطعه ی اصلی رو داشته که تونسته حرکت کنه بعدش چطور اون قطعه ی اصلی درون کامیون گمشده !!! و به همین دلیل کامیون یهو از حرکت متوقف شده 🙂‍↕️در نهایت همه تایید کردند این معجزه و خواست امام زمان عج بود 😱😱😱😱😃💗💗💗💗💗قطعه رو تهیه کردند کامیون رو خارج مسجد بردند 

یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗چی میشه حاجت دل منم بدی

درباره ی این خبر و تصویر کشنده در مسجد جمکران سرچ کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه برای شفای پدر من و حل مشکلاتم دعا کنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

کاش برای صابر کاظمی هم معجزه بشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مگه فوت نکردن؟

دقیق نمیدونم شنیدم مرگ مغزی شدن