2777
2789
عنوان

بیاین بگین تنبلم یا نه

105 بازدید | 17 پست

کتاب بر میدارم بخونم که میبینم نمیتونم... نه دوست دارم بخونم و نه میتونم بخونم خیلیییییی زمان میبره بخونم خیلی زیاد.... و آخرش یادم میره همون هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر مشغله فکریتو کم کن تا بتونی بخونی

قبلا امتحان کردم همینطوری شد دوباره... 9 درس و دوبار از اول نشستم خوندم همچی یادم رفته بود... تازه سر همشون تقریبا همون تایم و گذاشته بودم باورت میشه؟ 

خب چرا دلیلش چی میتونه باشه؟افسردگی استرس چیزی اذیتت میکنه؟

قبلا یادم میاد حفظیاتم اوکی بود تو 2 ساعت جمع میشد اما زمان ابتدایی بود.. حجم درسا کم بود و قابل فهم ولی الان برعکسه انگار چیزی نمیره تو مخم... ی جا خوندم نوشته بود که کودک مطالب رو سریع به حافظ‌ می‌فرسته و قبول میکنه ولی بعضی ها وقتی بزرگ میشن مطالبی که براشون بی‌معنی و باید بخونم خیلی سختت و حفظیاتش سخت میشه 

خب چرا دلیلش چی میتونه باشه؟افسردگی استرس چیزی اذیتت میکنه؟

کمبود ویتامین قبلا داشتم ولی موقعی که ورزش میکنم یا کتاب مورد علاقه میخونم احساس خستگی اونجوری موقع حفظیات و... ندارم به اون شکل