2777
2789

صدرصد قدبلند هم لباس شیک تره هم پسرای قدبلند و هسکلی دخترای قدبلندو دوسدارن و اکثزاهم ببینی پولدارا و باکلاسا مدل لباسا و .. قدبلندن

حالا چون تو ایران همه قد کوتاهن اکثرا میگن ۱۶۰ و این چیزا😂

با احترام نظرمو گفتم دوستان ناراحت نشین🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

175 عالیه بالاتر و پایین تر هم خوبه ولی به نظرم 175 اوج زیباییه برای خانم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

۱۶۸_۱۶۷

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

۱۷۰ تا ۱۷۵ بهترینه بنظرم

خودم ۱۷۴ ام و راضی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چون جذابتره اینو کسی بهت میگه که خیلی بلنده و هر روز اذیت میشم امضام بخون

عزییییییزم🫂

اینا استانداردهای زیبایی هستن که تو دوره های مختلفت مطرح میشن،تاچندسال پیش کسی قد کوتاه بود بدبخت دوعالم بود و هررررچققق قد بلندتر بود زیباتر دیده میشن

هیچکدومش هم درست نیستا!

به نظرمن هررر ادمی باهرقد و شکل ظاهری فارغ از استاندارد هایی که هرروز عوض میشن زیباست💖

عزییییییزم🫂اینا استانداردهای زیبایی هستن که تو دوره های مختلفت مطرح میشن،تاچندسال پیش کسی قد کوتاه ...

ممنون عزیزم💖 ولی من خیلی اذیت میشم بیرون میرم هیچکس قد من نیست از اکثر آقایون هم بلند ترم و نگاه بد میکنن منو😔

قد بلند عامل بد بختی🥲

۱۵۰ تا ۱۶۰

شما آقا هستین و نظرتون اینه؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.