2777
2789

خیلی یهو یادش افتادم نمیدونم چرا و با شوهرم دعوا کردم و اونم قهر کرده رفته جدا خوابیده 

یک روز مونده به عروسیم دنبال گیفت حنا و اینا بودم دقیقا توی همون مغازه اون دختره اومد و عصر رفتیم مزون تا دوباره لباسم را بپوشم دیدم اونم دقیقا اومد همونجا و شوهرم گفت این دختر همسایمون بود حس میکنم تعقیبم کردع و حس میکنم دوست دختر شوهرم بوده یا یکی از فامیل های دوست دختر همسرم  چون دختره خودش تنها بود و هیچی نمیخرید فقط نگاه میکرد 

شوهرم میگه دختر همسایمون بوده و نمیدونم ۱۷سالشه و مامانم میرفتع خونشون اما من باور نکردم هیی چرا یادم اومد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم رو شوهرت کراش بوده و چیزی بینسون نبوده و از سر بچگی اومده تعقیب

اگه دوست بودن سوهرت هول میشد و واکنش نشون میداد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هرچی بوده مربوط به گذشته بوده گلم مهم اینه الان که باتوعع پای کسی وسط نیست

خب چرا  داشته تعقیبم میکردن و این که همسرم اینستا هیچی برام نمیزاره با این که من همش براش  استوری میزارم حس میکنم با دختره در تماسن

خب چرا داشته تعقیبم میکردن و این که همسرم اینستا هیچی برام نمیزاره با این که من همش براش استوری می ...

تهدیدش کن نامزدتو باید استوری بزاره

نزاشت میری دختره رو در حد مرگ میزنی 

شایدم رو شوهرت کراش بوده و چیزی بینسون نبوده و از سر بچگی اومده تعقیباگه دوست بودن سوهرت هول میشد و ...

هول شد چون من لباس پوشیده بودم داشتم توی پرو برای خودم تکون میخوردم گفت نکن الان دختره این حرکاتت را میبینه در حالی که من فقط داشتم با فنر تمرین رقص میکردم

همینطوری حس کردی؟ یا نشانه هایی دیدی؟

همه جاهایی که من رفتم اونم اومد مزون لباس عروس مغازه گبفت فروشی و همه جا اومد و هیچ کسم همراهش نبود و هیچ چی هم نخرید و شهر بزرگیم هستیم امکان این که اشتباهی . اینام بیاد صفره