2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینطور نباشه چی؟

بازهم نمیشه گفت مشکل داره

شاید خجالتی هست یا گذاشته واسه بعد از آشنایی بیشتر

مثلاً تو حرف زدن یا شوخی ها بگه حالا بعدا به خدمتت میرسم 

یا بگه چقد جذابی یا خیلی میخامت

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

بازهم نمیشه گفت مشکل دارهشاید خجالتی هست یا گذاشته واسه بعد از آشنایی بیشترمثلاً تو حرف زدن یا شوخی ...

چیزی که دوستم میگ 

ابراز علاقه میکنه عاطفیه بیشتر 

جنسی نیست 

یکساله باهم حرف میزنن دوستم واقعا نگرانه روشم نمیشه مستقیم دربارش حرف بزنه باهاش

یعنی تو این یکسال اصلا جنسی حرف نزده یا تو چت چیزی نگفته

مثلاً بخورمت یا غیره

نه واقعا هیچی همینه که شک کرده

دوستت حق داره شک کنه. یه پسر بعیده چیزی نگه نمی‌دونم چی بگم اگه می‌تونه ببرش مشاوره با دکتر مطمئن بشه

دوستت حق داره شک کنه. یه پسر بعیده چیزی نگه نمی‌دونم چی بگم اگه می‌تونه ببرش مشاوره با دکتر مطمئن بش ...

خیلی بهش گفتم راهت مشاوره هست 

پسره میگ نمیام 

فقط تو صحبت از نیاز ها که صحبت میکنه نیاز جنسی رو هم گفته 

وگرنه دوستم میگ اصلاااا هیچی 

خیلی بهش گفتم راهت مشاوره هست پسره میگ نمیام فقط تو صحبت از نیاز ها که صحبت میکنه نیاز جنسی رو هم گف ...

پسرا مخصوصا اوایل آشنایی و ازدواج خیلی دنبالش هستند حالا این چرا چیزی نمیگه خیلی مشکوکه😂

پسرا مخصوصا اوایل آشنایی و ازدواج خیلی دنبالش هستند حالا این چرا چیزی نمیگه خیلی مشکوکه😂

دقیقا

خواستگار خودم همین طور بود 

خواستگار دوستم عجیبه 

هرچی پیام و اینا براش میفرسته فقط و فقط عاطفیه 

بهشم گفتم تنها راه اینکه مطمئن بشی مشاوره هست