2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون نمیذاره خونه پدرشون برن

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 129 پست

شوهر منم دقیقا همینطوره نمیذاره مثلا میگ خونه بابات چی هست یا مثلا میگ نه با بچه سخته فلان هزارجور بهونه ک بگو اونا بیان شام دعوت کن اما نمیذاره من برم اگ بخوام برم باید از هفته قبل التماس کنم 

چطور درست شد؟چقد گذشت تا خوب شد؟

6 ماه زمان برد به مشکلی واسش پیش اومده بود مامان اینا یکی اقوام اشون تو اون اداره بود واسه اینکه مشکل اش حل بشه مجبور بود دیگه رابطه اشو با خانواده ام خوب کنه خیلی ام تلاش کرد خودش حل از کنه ولی نتونست مجبور سد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دست اونه تو خونه‌ی پدر و مادرت بری یا نه؟؟اصلا چنین حقی نداره تو رو از دیدن خانواده ات منع کنه.

کاری از دستم برنمیاد 

هیچی برام کم نمیذاره هرچی بخام برام میخره اما به چه درد میخوره هی لباس میخره وقتی جایی نمیذاره برم کجا بپوشمشون

زیادی تحویلش گرفتید پررو شدهمن بودم آدمش میکردم

گاهی وقتا فکرمیکنم به همین خاطره چون بیش از حد تحویلش گرفتیم پدر مادر پدربزرگ مادربزرگمم حتی با لفظ اقا خطابش میکنن

اخه‌ رفتن خونه پدرومادر چیز عجیبی نیست که بخواد مال فیلما باشهحق طبیعیه هر کسهمن مامانم زنگ میزنه ام ...

برا من شده یه چیز عجیب

من حتی حق ندارم با خواهرم یا مادر بازار برم خریدی برم

شوهر منم دقیقا همینطوره نمیذاره مثلا میگ خونه بابات چی هست یا مثلا میگ نه با بچه سخته فلان هزارجور ب ...

چقد شبیه شوهر منه

چقد سخته😭

منم اینطور میگه میگم نمیخام اونا هم بیان چون حال پذیرایی ندارم

6 ماه زمان برد به مشکلی واسش پیش اومده بود مامان اینا یکی اقوام اشون تو اون اداره بود واسه اینکه مشک ...

مال من نمک نشناسه نمیدونی خانوادم چقد در حقمون لطف کردن بچم دوسالشه باورت میشه شاااااید دو بار براش لباس خریدیم تماااام لباسای بچمو اونا میخرن

چی بگم آخه عزیزم نمی‌دونم چرا پس همسرت اینطوری هست

خودمونم نمیدونیم

موندم تو کاراش

بابام باغ داره هر از گاهی میریم اونجا توش خونه ویلایی دارن 

تا میگم برم خونه بابام میگه اونروز باغ بودیم دیگه

دیدیشون هر روز که نباید بری میخاستی هر روز پیششون باشی شوهر نمیکردی