2777
2789
عنوان

برای عروسی که در پیش داریم رفتم برای دخترم سه تا النگو خریدم دعوا شذ

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 85 پست
واااای بچه ۲ ساله النگو گرفتی اعتراض کرد؟؟ دیگه خیلییی دلت درد ا مد اون حرفا رو زدی اللن ناراحتی چون ...

اره بخدا بچم دوسالشه

واقعا دردم اومد چون حق ندارع دخالت کنه از بچگی به همه کارای بچهام کار داشت دیگه نتونستم طاقت بیارم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه طلا نبوده می گفتی به جای اینکهتو برای نوه ات بخری دعوا درست می کن یمنم برای دخترم گوشواره ...

همون دیگه برای چشم روشنیش سکه ۵۰۰ تومنی دادن والا

مبارکش باشه عزیزم 

اسکلن دیگه بحااینکه بگن دلمون خوش بچمویچی میخره پیشرفت میکنه ازحسودی اینومیگن حالاخوبه طلانخریدی ایقدرسوختن ایشالامنم بزودی مث تو بتوتم دهن مادرشو سرویس کنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چکار کردی تورخدا بمنم بگو دقیق کامل

شاید باورت نشه اما واقعا انگار خدا برام خواست خودش دید ک چقدر اذیت شدم و بهم رو کرد

البته منم حقیقت هایی گ شوهرم به روشون چشم بسته بود رو به روش آوردم تا بفهمه ننه باباش اش دهن سوزی نیستن ک آنقدر طرفداریشونو بکنه 

بهش گفتم بچه مردم بچه مردم رو جمع می‌کنه آخرش همه میرن اونی ک میمونه زنته 

اره بخدا بچم دوسالشهواقعا دردم اومد چون حق ندارع دخالت کنه از بچگی به همه کارای بچهام کار داشت دیگه ...

وااااای چقدرررر حرص خوردم من 

خواهر من سر دخالتا و این غر زدن مریض شد اصلا. لطفا ب همسر گرامی بگو. لااقل چند تا کوچه یا  خیابون اون طرف تر خونه بگیره . خواهرم ۴ تا کوچه فاصله ک گرفتن میگفت تازه اوضاع بهتر شد . الان ک سالهاست کلا ازون محل و خیابون هم رفتن .

مبارکش باشه دخملی رو😘ولی از ابن به بعد کم کم از شوهرت پول بگیر جمع کن طلاشو بخر هم سرمایتون میشه هم ...

ممنون گلم

اره باید همین کارو بکنم انگار 

اسکلن دیگه بحااینکه بگن دلمون خوش بچمویچی میخره پیشرفت میکنه ازحسودی اینومیگن حالاخوبه طلانخریدی ایق ...

همون دیگه بدبخت ما خریدیم باعث سربلندی تو و بچت بشه 

انشاالله موفق باشی 

مگه خيلي ولخرج هستيد؟

كار هر دو تاتون اشتباه بوده شما حرمت بزرگتر رو شكستيد و منت سرشون گذاشتيد اونام ذوق شما رو خراب كردن

و اين روابط راه ب جايي نميبره هميشه اعصاب خردي هست 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ندارن ولی پدرشوهرم که سرکار میرهمی‌دونی دردم کجاس اینکه من سه پیش کل طلا هامو فروختم برای کرایه خونه ...

عزیزم معلومه دردم میگیره  من گفتم اگه کلا منبع درامد نداشته باشن یعنی چی شوهرش کار میکنه پولاشو جمع میکنه طلا میخره و هزینه های زندگیشونو انداختن گردن شوهرت به همسرت بگو دیگه ریخت و پاش نکنه میخای از این به بعد زن زرنگ باشی و برا خودتون طلا بخری .

ای بابا بی حرمتی کردی.میتونستی خلاصه بگی لطفا دخالت نکنید.بدتر اینکه پسرش هم اگه بهش بی احترامی کرده ...

با مادرشوهر یجا نشستی که ببینی چطوری جونت به لبت میرسه،حتی با بهتریناش، بد باشه که دیگه نگم،مطمئن باش چندین بار حرمتشو نگه داشته ولی دیده فایده نداره،بزرگتر هم باید تلاش کنه تا احترام خودشو حفظ کنه