2777
2789
عنوان

برای عروسی که در پیش داریم رفتم برای دخترم سه تا النگو خریدم دعوا شذ

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 85 پست
ای بابا بی حرمتی کردی.میتونستی خلاصه بگی لطفا دخالت نکنید.بدتر اینکه پسرش هم اگه بهش بی احترامی کرده ...

شما از ماجرای ما خبر داری ک اینطوری قضاوت می‌کنی ؟

@متولدماه10‍  مبینی واقعا ؟؟

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینو بدون نقره رو کسی نمیخره من گوشواره پارسال 800 خریدمش برا فروش گفتن 100 تومن 😂تاآخر عمرم د ...

برام مهم نیست بخرن یا نه وقتی دخترم خوشحاله باهاش چرا ازش دریغ کنیم ی چیز کوچیک رو؟

عزیزم من کاملا حق ومیدم به شما ولی سکوت کنید بهتره واینکه بی توجه باشید وبراتون بی اهمیت باشه منم خیلی توزندگیم دخالت شد وخیلی حرص خوردم ناراحتی کردم جز ضرر برای خودم چیزی نداشت دیگه برام بی اهمیت شدن 

برام مهم نیست بخرن یا نه وقتی دخترم خوشحاله باهاش چرا ازش دریغ کنیم ی چیز کوچیک رو؟

خب دوتا النگوی ظریف طلا میخریدی براش البته اگر پولت می‌رسید 

من دخترم گوشواره دوست داره ولی منتظرم پول دستم بیاد تا دوماه دیگه انشالله براش میخرم 

خب دوتا النگوی ظریف طلا میخریدی براش البته اگر پولت می‌رسید من دخترم گوشواره دوست داره ولی منتظرم پو ...

قیمت گرفتم عزیزم  دوتا دونه النگوی ظریف گ با کوچکترین فشاری ممکن بود بشکنه ۳۴ تومن بود

پولم نمی‌رسه آنقدر 

قیمت گرفتم عزیزم دوتا دونه النگوی ظریف گ با کوچکترین فشاری ممکن بود بشکنه ۳۴ تومن بودپولم نمی‌رسه آ ...

آها خب پس همون نقره خوب بوده انشالله بعدنا دستت اومد براش میخری 

شوهرمو ساختم عزیزم قبلش اینجوری نبودسر ی حرف یا اخم مامانش نمیدونی باهام چیکار میکرد دو هفته س خدارو ...

فوق العاده ای افرین ... اگر واقعا خرج مامانش با شوهرته که خوب و به حق جوابشو دادی . مگه حالا سه تا النگو نقره چیه این اینجوری تشنج کرده سرش؟ خدا شوهرتو حفظ کنه برات دمش گرم 🧿🧿🧿

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

ولی اینو بدون نقره رو کسی نمیخره من گوشواره پارسال 800 خریدمش برا فروش گفتن 100 تومن 😂تاآخر عمرم د ...

نقره رو برا فروش نمیخرن که، من یه انگشتر خریدم دو تومن قرارم نیست بفروشم

چه قد حسود.خواهرشوهر خواهر منم وقتی خواهرم طلا خرید خیلی ناراحت شد گفت همه ی پولا داداشمو دادی طلا

وظیفشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂