2777
2789

مثلا فیلم های که خوشتون میاد شخصیتایی که به نظرتون جذابن خودتون رو میذارید جاش و سعی میکنید دیالوگاشون رو بخاطر بیارید؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیالوگ پیمان معادی توی فیلم ابد‌و‌یک روز خیلی ناگهانی توی حموم زیر دوش گفتم ‌

مو‌به‌مو و بدون تپق 

خیلی هم طولانی و سنگین بود 

کوچیک بودم البته

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

تو تلگرام خیلی اومدن پی وی که عضو بشم ولی نرفتم هیچ وقت این طور که شنیدم خیلی سم هست فضاش باعث میشه از زندگی واقعی دور بشی تو رویا باشی همش همه هم فحش میدن و فلان جنسیت ها رو هم نمیتونی بفهمی و...

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️