2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترجیحم وسایل خونه هست چون واقعا رو روحیه ام تاثیر داره 

بخاطر همین نزدیک ۴۰۰ ملیون هزینه کردم و امسال کل وسیله های خونه را عوض کردم از ریز ترین تا درشت ترین 

واقعا لذت میبرم برامم مهم نیس ک ی گوشواره ندارم 

فقط ی انگشتر دارم 

من ترجیحم وسایل خونه هست چون واقعا رو روحیه ام تاثیر داره بخاطر همین نزدیک ۴۰۰ ملیون هزینه کردم و ام ...

مثلا دختر طرف یه خواستگار خوب داره ولی فرشا خونه داغون .یعنی داغونا.مبلا داغون میز تلویزیون شکسته و قدیمی بعد این دختر خجالت میکشه اینا بیاند خونشون.بعد کمد هم ندارند دوتا ازاین برزنتیا گرفتند لباسارو داخلش میذارند رخت خواب ها رو همینجوری چیدند رو هم بقل اتاق.هر وسیله ای رو یه جاگذاشتند هر چی ام خونه را جمع و جور می‌کنند چون وسایل خونه داغونه فایده نداره پدر خانوادم اصلا براش مهم نیست. دختر خانواده سر کار میره خودش ولی حقوقشو طلا میگیره تا بعدا جهیزیه بگیره چون میدونه از باباش آبی گرم نمیشه.

مثلا دختر طرف یه خواستگار خوب داره ولی فرشا خونه داغون .یعنی داغونا.مبلا داغون میز تلویزیون شکسته و ...

ببین مشابه همین شرایط داشتیم خواستگار مهمه ک روز اول چی میبینه در حد نرمال ب نظرم اول خونه پدری باید مرتب بشه حالا نه خیلی گرون قیمت ولی تناسب

من عمه خودم وضعش هم بد نبود ی مبل نگرفت خواستگار اومد برا دخترش ب زور ی انگشتر ی گری اوردن و گفتن ما فقط جشن عروسی میگیریم 

و خیلی موردای دیگه 

هنوز عمه ام نفهمیده هی میگه جرا اینقد مارو خوار کردن  هنوز نمیخاد بفهمه ظاهر زندگشون چقد تاثیر داشته

باسلام

اپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .