2777
2789
عنوان

اگه دختر عاقلی هستی بیا خیلی به کمکت احتیاج دارم😔تایپ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 40 پست
من اصن قصد ازدواج ندارم هیچ جورع

خواهرت مشکل داره ب مادرت بگو اگ نمیبریتش خودم دکتر میارم خونه شاغله؟ یاهمش تو خونس

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض عزیزم مریض 

به این جور آدما میگن سمی 

سعی کن ازش دور باشی محل بهش نده انگار اصلا نمیبینیش 

شاید بهت حسودی می‌کنه 

خوشگلی؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مریض عزیزم مریض به این جور آدما میگن سمی سعی کن ازش دور باشی محل بهش نده انگار اصلا نمیبینیش شاید به ...

نه بابا چه خوشگلی خاهر 

با ۳۰ سال سن امشب میخاست منو کتک بزنه چرا سر اینکه من مریض شدم یه چند روز خیلی بی حال بودم نتونستمم برم دکتر واسه بیمم مشکل پیش اومده بود واسه یه قرص از داروخونه گرفته بودن میخاس منو کتک بزنه سر اینکه من مریض شده بود یه ورق قرص برام خریده بودن بعد اون مریض شده بود مامانم مراقبش نبود با ۳۰ سال سننننن!!!!!

...

نه بابا چه خوشگلی خاهر با ۳۰ سال سن امشب میخاست منو کتک بزنه چرا سر اینکه من مریض شدم یه چند روز خیل ...

خب میگم مریضه قبول کن 

پدر مادرت چی سعی کن از اونا کمک بگیری

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب میگم مریضه قبول کن پدر مادرت چی سعی کن از اونا کمک بگیری

اره روانیه 

اصن نمیدونم جیکار میکنه همه چیو میندازه گردن من 

من واس خاطر اینکه باهاش حرف نزنم شب تا صبح تو حیاط میشستم از ترس میمردم از تاریکی که بهونه نیاد دستش

...

عزیزم...اگه ازدواج کنه خیلی خوب میشه مطمن باش گیر ب ادمی میوفته که ادبش میکنه...سعی کن براش خواستگار ...

خدا رو خوش میاد من یه پسره بدبخت کنم با این اخه 

سی سالشه 

خیلی ببخشید این حرفو میزنم ولی پریود میشه میره دستشویی دستشویی پر خونه اصلا نمیشوره

بعد امشب داد و هوار راه انداخته تو مریضی نباید استراحت کنی

...

اره روانیه اصن نمیدونم جیکار میکنه همه چیو میندازه گردن من من واس خاطر اینکه باهاش حرف نزنم شب تا صب ...

عزیزم این پدر مادر تو کجان که میذارن تو انقد اذیت بشی؟ یعنی چی

عزیزم این پدر مادر تو کجان که میذارن تو انقد اذیت بشی؟ یعنی چی

بی طرفن 

امشب انقدر گریه کردم چشام درد میکنه 

میگم یه حوری رفتار کنم انگار اصن وجود نداره نمیدونم چی کنم بخدا

...

بی طرفن امشب انقدر گریه کردم چشام درد میکنه میگم یه حوری رفتار کنم انگار اصن وجود نداره نمیدونم چی ک ...

محل سگ بهش نده شاید آدم شد