2777
2789

سلام دوستان عزیز ، من چند شب پبش تو اینستا یه پست بامزه دیدم شوهرم هم روبروم نشسته بود گوشیم تو دستم بود گفتم اینو ببین گفت بده گوشیو ببینم منم ندادم گفتم همینطوری ببین ،پیش  خودم گفتم بدم دستش طبق معمول گوشیو میگیره هی کلیپای بعدی نگاه میکنه منم همون لحظه قصد داشتم بلندشم آهنگ بزارم ظرفام بشورم من حین ظرف شستن آهنگ میزارم، عصبانی شد که چرا گوشی دستم ندادی منم گفتم خب با گوشی کار دارم،شوهرم به من شک کرد که چیزی تو گوشیم هست که ندادم بهش ، وبه خیانت فکر کرد به نظر شما با گذشت ۹ سال زندگی بدون خیانت از طرف من ،حق داشت بهم تهمت خیانت بزنه میگه به هرکی بگی به من حق میده بهت شک کنم😖😑

نه واقعا حق نداشت منم گوشی رو بدم دست شوهرم بعد باید با التماس بگیرم همه کلیپ های مصخرف رو نگاه می‌کنه بسته اینترنتم رو به چوخ میده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا وقتی یکی گوشیو میده کسی یه فیلم یا عکس ببینه طرف کل اکسپلور یا گالری فرد رو میبینه و از این رو افراد از دادن گوشی ب دیگران اجتناب میکنن و اصولا در 99 درصد مواقع طرف ناراحت میشه و شک میکنه ک چرا نداد دستم چی داشت که ترسید ببینم و این شک در بین زن و شوهرا زیاده .

بخودت نگیر عادیه

اصولا وقتی یکی گوشیو میده کسی یه فیلم یا عکس ببینه طرف کل اکسپلور یا گالری فرد رو میبینه و از این رو ...

آخه بدبختی بعد این جریان بهم حساس شده رفته بودم سوپری فهمیده بود نیستم شک  کرده بود کجا  رفته بودی کلا منفی باف شکاک شده

آخه بدبختی بعد این جریان بهم حساس شده رفته بودم سوپری فهمیده بود نیستم شک کرده بود کجا رفته بودی ک ...

😂😂یه مدت رعایت کن از سرش بیوفته .

وگرنه از کاه کوه میسازه شک ی همچین چیزی مثل خوره میوفته تو مغز ادم و باعث میشه چیزایی ببینی که خودت میخوای باعث میشه نتونی حقیقت رو بفهمی و درست تصمیم بگیری. 

لطفا یمدت گوشیتو همش بذار دم دست بده بهش فرصتش بده چک کنه زیاد گوشی دست نگیر یجا گفت نرو نرو  اون موقع میبینی اروم شده

چونکه وقتی اون مصمم بود یا لحظه میدادی بعد پس میگرفتی تا که باعث شک نشه،یه لحظه خودتو بزار جای شوهر ...

حرف شما درست یعنی بعد ۹ سال زندگی هنوز منو نشناخته من خیلی مذهبی ونماز خونم

حرف شما درست یعنی بعد ۹ سال زندگی هنوز منو نشناخته من خیلی مذهبی ونماز خونم

عزیزم درسته شمام حق دارین ... ولی خب  طرف بعد ۳۰ سال خیانت میکنه این دلیل نمیشه 

مردا وقتی در مورد اینجور مسائل زیاد ممانعت کنی شک میکنن 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
😂😂یه مدت رعایت کن از سرش بیوفته .وگرنه از کاه کوه میسازه شک ی همچین چیزی مثل خوره میوفته تو مغز اد ...

بهش گفتم بیا گوشیم مال تو  ،بهش گفتم خیلی بی معرفتی دلم شکست گفت هرکی جای من بود همین فکرمیکرد

[QUOTE=399854049]عزیزم درسته شمام حق دارین ... ولی خب  طرف بعد ۳۰ سال خیانت میکنه این دلیل نمیشه  مردا وقت ...[/QUOTE

اکسپلور اینستاش از این کلیپ ساختگی خیانت زن ب شوهر نگاه می‌کرد قبلا  ،بهش گفتم انقدراینستا نگاه  نکن رو مغزت تاثیر گذاشته 

بهش گفتم بیا گوشیم مال تو ،بهش گفتم خیلی بی معرفتی دلم شکست گفت هرکی جای من بود همین فکرمیکرد

دیگه نگو براش توضیح نده فقط،فرصت اینو بهش بده ببینه هیچی چیز مخفی و ترسی نداری زیرکانه