2777
2789
عنوان

من و شوهرم دعوامون شد و

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا میرفتم اتاق میگفت این کارت خیلی خوب دعوا تموم میشد الان اعصابم نمیکشه هی میگگگگم میگگگگم می ...

من دیر عصبی میشم 

ولی وقتی بشم دیگه بحثو ادامه میدم نمیتونم چیزی نگم

اون یکی میگی من دوتا و ... بعد دعوا میشه

یکی از دلیل بحثمون همینهکه چندبار زنگش زدم که شکلات بیارساعت ۱۰ و نیم اومد خونه خیلییی دیر شکلاتم یا ...

پس خوب کردی زدی🤣دفعه دیگه یادش نمیره

من یا فست فود یا شیرینی جات وگرنه سگ میشم خودش میدونه میخره

پان دای کونگ فو کار 

دیش دا دان دان دیریرینگ

استاد شیفو بش کنگفو یاد میده که یه قهزمان شه دماغ شوشویی شو بشکنه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان مدافعان حقوق مردا میان دادگاهیت میکنن توی این سایت خیلی زیادن آخه

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

پان دای کونگ فو کار دیش دا دان دان دیریرینگاستاد شیفو بش کنگفو یاد میده که یه قهزمان شه دماغ شوشویی ...

😐😐 

نشکوندم که فقط با کله زدم ... خب خودشم زد تو قفسه سنم دردم داره میکنه الان

خدایی دعوا تون سر اینجور مسایله، بعد با کله همو میزنین؟

نه سر چیز دیگه ای بود 

من حالم خوب نبود داشتم غر میزدم

شوهرمم از ۶ هی میگفت الان میام الان میام زنگش زدم چندبار هی میگفت میام و قرار بود چندتا چیز مهم بخره یادش رقت

ساعت ۱۰ و نیم اومد خیلییی دیر و وسط سفره شام گفت من میرم بخوابم و رفت تو تخت ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه

منم عصبی شدم گفتم داریم شام میخوریم تازه اومدی که دو دقیقه ننشستیم اونم گفت غر نزن حوصلتو ندارم منم گفتم درست حرف بزن خوب چرا اینقدر دیر میای ... لاقل نیم ساعت پیش زن و بچت بشین مگه اینجا هتله هر روز فقط میای میخوابی و ... اینجوری بحثمون شد اونم بلند شد چراغو خاموش کنه سر راه هولم داد دستش محکم خورد قفسه سینم تیر کشید منم همون لحظه زدم دماغش ...