2777
2789

مثلا اگه داداشتون پسرتونو‌ بزنه یا بین پدرتون و پسرتون دعوایی پیش بیاد و پدرتون به شکل وحشتناکی بچتونو بزنه ؟؟ داداش کوچیکم و پسرم تقریبا سنشون نزدیک به همه داداشم ۲۲ سالشه پسرم ۱۸ اون دفعه با هم دعواشون شد دیدم داداشم داره پسرمو می زنه‌ زورش از پسرم بیشتره ولی حریف من نمی شه دست خودم نبود یه دفعه محکم یه چک زدم تو صورتش رفت به مادرم گفت اونم اومد عصبانی شد به من حرف زد 

کلا سر پسرم و داداشم با مامانم دعوا داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ب نظرم بهتر بود پسر ت متوجه نمیشد 

چند صباح دیگ از برادرت حساب ببره ب نفع خودته

بهتر بود هرکدوم جدا  میکشیدی کنار صحبت میکردی باهاشون

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
اره منم همینجورم اصلا دست خودم نیست ببینم کسی پسرمو اذیت می کنه به قلب م فشار میاد

باید طرف پسرت باشی تو مادرشی دیگران خقی ندارن 

اگر پسرت خطا کاره تو خلوت باید بهش بگی 

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

تقصیر داداشمه کلا با همه دعوا داره

کمتر برد اونجا با ب پسرت بگو زیاد گرم نگیره ک بعدش دعوا شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖