2777
2789
عنوان

گناه و حال بد

110 بازدید | 14 پست

بچه ها من تو زندگیم خیلی کارای اشتباه و گناه کردم با اینکه سنم کمه و همیشه یه هاله از انرژی منفی و بدبیاری دورم بوده 

چله زیارت عاشورا و دعای توسل برداشته بودم حالم روز ب روز داشت بهتر میشد 

دقیقا روز ۳۹ چله ، تنها داشتم درس میخوندم نتونستم کنترل کنم خودمو و خ.ودارض.ایی کردم 

حالم خیلی خیلی بده 

انقد از خدا خجالت میکشم که حتی نمیتونم ازش بخوام منو ببخشه

نمیدونم با این حال بد چیکار کنم

تازه فرداهم برای یکی که خیلی برام عزیزه باید سالگرد بگیریم ، و منم چون هنوزم لک.ه دارم از عادتم نمیتونم غسل کنم

عیب نداره اگه سرزنشمم میکنین ، فقط انقد حالم بد بود که خواستم به اشتراک بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازتو لغزش بوده عزیزم از خدا♥️🤲هم ببخشش

استغفار کن غسل بگیر روز چهلم ختم تمام کن دوباره بردار سری بعدی انشالله ب پاکی کامل رسیدی

میشه بالک هم غسل کرد

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

خدا خودش کمکت کنه دعا کن

میدونی مشکل من تو زندگیم چیه 

اینکه خیلی از نظر نفس و اراده ضعیفم

نمیدونم باید چیکار کنم تا قوی شم

در برابر گناه نمیتونم خودمو نگهدارم 

حالا اون گناه هر چی باشه

ممکنه از دور بگم نه من انجام نمیدم یا هر چی ولی تو شرایطش که قرار میگیرم انجام میدم😭😭💔

کاش کنم دغدغه های تورو داشتم

امیدوارم مشکلاتت از سر راهت برداشته شه 

منم دختر قرتی و بلند پروازیم و یسری مشکلاتم دارم ولی تنها چیزی که الان میخوام اینکه خدارو راضی نگهدارم از خودم

برو حموم تمیز خودتو بشور و غسل طهارت و ما فی الذمه کن انشاءالله خدا میبخشه سعی کن تنها نباشی

چیکار میتونم کنم نفسم قوی شه 

این غسلی که گفتی چیه

من ک هنوز پریودم تموم نشه ، غسل کنم غسلم قبوله ؟

اصلا میدونی چند بار توبه کردم و باز اون‌گناهو تکرار کردم حداقل ۳۰ بار بوده

منم دقیقا همینم... بارها توبه و دوباره....

ولی می پذیره 

مطمئنم همرو می پذیره😔 از شدت این همه بخشش شرمنده ام ولی هنوزم گاهی وسوسه میشم چیکار کنم.....😔

چیکار میتونم کنم نفسم قوی شه این غسلی که گفتی چیهمن ک هنوز پریودم تموم نشه ، غسل کنم غسلم قبوله ؟

روزه نفس رو قوی می‌کنه  سعی کن تنها نباشی کتابهای دینی و زندگی نامه شهدا رو بخون باشگاه برو 

اینم غسل  طهارت و ما فی الذمه یعنی پاکی و چیزی که بهش شک دارم و انجام بده

قبلش کامل خودتو بشور که آلودگی روی بدنت نباشه 

خدا مهربونه میبخشه اشکال نداره ۳۹ روز چله رو نگه داشتی این خیلی مهمه از این دید نگاه کن

الان ک هم عسل حیص گردنمه هم جنب 

اصلا نمیتونم دو روز اخرو بخونم 

انگار روم نمیشه حتی بخونم 

نمیدونم میتونی درکم کنی یا نه