2777
2789
عنوان

به نظرتون ادامه میدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 44 پست
هرچیزی سختی خودشو داره که فقط آدمای شجاع و قوی سختیاشو بجون میخرنشما اگه درسم نخونی مثلا بری آرایشگر ...

پس همیشه یه جور انتخاب واحد میکنم 

که یک جلسه های اولو باشم 

امتحانا تداخل نداشته باشه 

واسه حداکثر چهار روز در هفته دانشگاه باشم

قبول دارم این موارد خیلی خوبه به نظرتون تو دانشگاه ارتباط اجتماعی اذیتم کرد یا احساس کردم بهم کم محل ...

سعی کن یک دوتا دوست داشته باشی 

هم بین کلاسا سرگرمی  هم خاطرات خوب دوران دانشگاه میسازی هم تنهانیستی 

شما خجالتی هستین؟ اضطراب اجتماعی دارین خدای نکرده؟ یاچیزدیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن یک دوتا دوست داشته باشی هم بین کلاسا سرگرمی هم خاطرات خوب دوران دانشگاه میسازی هم تنهانیستی ...

با چند نفر آشنا شدم ولی احساس میکنم گاهی بهم کم محلی میکنن یکیشون خوبه پسره سنش ازم کمتره هی میچسبم به اون 

اره اضطراب اجتماعی دارم اما خجالتی نیستم

پس همیشه یه جور انتخاب واحد میکنم که یک جلسه های اولو باشم امتحانا تداخل نداشته باشه واسه حداکثر چها ...

من معدل الف بودم ۲۴واحد برمیداشتم که زودترتموم بشه، بین کلاساهم توی مطبوعاتی دانشگاه کارمیکردم  میتونی ترم تابستونم برداری 

من معدل الف بودم ۲۴واحد برمیداشتم که زودترتموم بشه، بین کلاساهم توی مطبوعاتی دانشگاه کارمیکردم میتو ...

من برام مهم نی الف ملف دیگه 

فقط می‌خوام یاد بگیرم 

ولی مغزم هنوز تشخیص نامیده من برام مهم نیست استرس میگیره

با چند نفر آشنا شدم ولی احساس میکنم گاهی بهم کم محلی میکنن یکیشون خوبه پسره سنش ازم کمتره هی میچسبم ...

سعی کن یه دوست خانم داشته باشی 

نیاز نیست کاری کنی دوستت داشته باشه 

فقط خودت باش 

نه خیلی جدی نه خیلی شل و ول 

خب اولش که صمیمی نمیشین 

یکم باهم وقت بگذرونین صمیمی میشین 

مثلا بین کلاسا خریدی پارکی جایی برین  صحبت کنین کمکم

سعی کن یه دوست خانم داشته باشی نیاز نیست کاری کنی دوستت داشته باشه فقط خودت باش نه خیلی جدی نه خیلی ...

دوتا دوست خانم دارم که راحتم یه دوست پسر.

با پسره راحت ترم آرامش دارم هی می‌شینم میچسبم بهش

من برام مهم نی الف ملف دیگه فقط می‌خوام یاد بگیرم ولی مغزم هنوز تشخیص نامیده من برام مهم نیست استرس ...

معدل الف بخاطراین گفتم چون معدل الف فقط میتونست تعدادواحد بالابرداره 

من زیادبرمیداشتم که زودترتموم بشه 

بخاطرهمون شارژ صفردرصداجتماعی بودن که موضوع تاپیکتون بود

من همون معمولی برمیدارم زیاد زیاد نمیتونم

من قبلترا معدلم ۱۹ و ۲۰ بود  بخاطرفشار زیادی که ازلحاظ اجتماعی بهم میومد درسم افت کرده بود  ولی بازم فشارمیاوردم که الف باشم زیادبردارم تموم شه