2777
2789

متاسفم برا بعضی از زنا با وجود زندگی خوب شوهر خوب بازم خیانت میکنن مردشور برده ها جالبه میگن ما ک نرفتیم ب دیم حتما باید اینکارو کنن ک بگن اره خیانته

چقدرم که وقیحن و هیچ لو نمیرن شوهراشونم مث چی دورشون میگردن

انگار روزگار روزگار نامردا و خائناس 

کاش میشد قطع ارتباط کرد با اینجور ادما

بالاخره تشت رسوایی شون از بوم می افته و صداش کل شهر میپیچه،یکی بعد ده سال رسوا شد 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم پرهاتون بریزه

تو شهرمون ی زن شوهر دار بچه دار

با ی مرد زن دار و بچه دار 

با هم رفتن تو تعمیرگاه مرد خوابیدن. شب گاز گرفت شون مردن.  صبح شاگرد مغازه در باز میکنه. جفت شون لختتت میبینه

بعد شوهر زنه استوری گذاشته بود. چه زود تنهام گذاشتی. باور نمیکنم رفتنت رو

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هیچ وقت نمیشه کسیو قضاوت کردما جای اونا نیستیم از هیچی خبر نداریم

غلط کردن اینکه تو از زندگی من خبر نداری ک چرا خیانت میکنن همش توجیه احمقانس خیانت هیچ توجیهی نداره طلاق بگیزن هرگوهی خواستن بخورن

هیچ وقت نمیشه کسیو قضاوت کردما جای اونا نیستیم از هیچی خبر نداریم

خیانت توجیه ندارد دوست عزیزززززز

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

معمولا اين خانما ديگه جذابيتى از شوهرشون نميبينن (موهاى ريخته،شكم گنده و...)و يجورى كه انگار شوهره ديگه هميشه هست و هركارى هم بكنن شوهره نميره فك ميكنن،فك ميكنن ديگه به جز خودشون سگ هم اين مردو نگاه نميكنه

درست هم فكر ميكنن     در نتيجه ديگه كششى به اون مرد ندارن

و ابنجور ميشه كه ميرن اون هيجان و لذت رو با يكى ديگه تجربه ميكنن