2777
2789
من یکی از نزدیکانم با پسره دوست شد پسره شب حنابندون بهم زد شنیدم اون زن قبلی هم باکره نبوده والان پس ...

دختره خوشگل بود چجوری پسره راضی شد به طلاق  اینجا ممبرا زیاده بعید می‌دونم شناخته بشی راحت باش

دختره خوشگل بود چجوری پسره راضی شد به طلاق اینجا ممبرا زیاده بعید می‌دونم شناخته بشی راحت باش

کدوم دختر ؟؟اگه فامیل ما رو میگی در حد معمولی زیبایی خاصی نداره  اما اگه منظورتون اون زن عقدیشو ما ندیدیم 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره خوشگل بود چجوری پسره راضی شد به طلاق اینجا ممبرا زیاده بعید می‌دونم شناخته بشی راحت باش

میگم که با فامیل ما دوست شد گفت زنمو نمیخوام 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

فامیلتون چجوری خب پسره پا پس کشیده از زنش

عزیز دلم میگم با مسره دوست شد مخشو زد دیگه پسرم لابد از فامیل ما بیشتر خوشش میومد الان خونه و ماشین پسره به نام فامیلمونه چون مهریه میده زده به نام فامیلمون  

مرد عاشق زنش نیست مرد عاشق دل از زن و زندگیش. نمیکنه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیز دلم میگم با مسره دوست شد مخشو زد دیگه پسرم لابد از فامیل ما بیشتر خوشش میومد الان خونه و ماشین ...

فامیلتون خوب به خودش اجازه داده به پسری که تو رابطه جدیه نزدیک بشه و هدفشو به پایان و موفقیت برسونه

فامیلتون خوب به خودش اجازه داده به پسری که تو رابطه جدیه نزدیک بشه و هدفشو به پایان و موفقیت برسونه

بله حرفه ای بود اگه ببینی میگی چه دختر مظلومیه ولی خب من میدونم چیکار کرده همه فامیل که خبر ندارن