2777
2789

منم اول بهش معتقد نبودم ولی الان که برام خواستگار میاد اصلا نمیتونم رو درس تمرکز کنم و واقعا معنی این جمله رو با تمام وجود درک کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه زن که شوهر و بچه دارن و درس میخونن و پیشرفت میکنن رو چی میگی؟

اونا به ثبات رسیدن ثبات دوسه سال طول می‌کشه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دقیقا تا وقتی تو رابطه نبودم به تمام برنامه هام می‌رسیدم اما الان همش به صورت و اندامم فکر میکنم

برا همینه تا الان وارد رابطه نشدم :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

لاجرم قید درس و دانشگاه و کار را باید زد ...مگر اینکه انگیزه ای قوی و اراده ای پولادین و همسری همراه ...

اونقدر زندگی سخته که اصلا نمیشه همزمان بچه داری کرد و درسم خوند  

خب ببین سخت میشه دیگه بخوای همزمان روی همه اینا تمرکز کنی آخ خدا شوهره کجا رفت ناهار چی باشه شام چی ...

دقیقا درسته،من پارسال ارشد شرکت کردم نتونستم ی کلمه بخونم،همش کارخونه،کارای بچه،رسیدگی ب درسای بچه و....

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بستگی به ادامش دارع دوست من تو رابطه بود بعد بهمن هم کات کرد خودشو جمع کرد و کنکور داد رتبش شد ۲۰۰😐

وای اول اینکه روحم رو داره عذاب میده و فشار اطرافیان که اصرار میکنن و بعدش که بچه و غذا و ظرف فکر نکنم اجازه بده