2777
2789

خیلی زندگی به من سخت میگذره انگار اینجا مهمونم معذبم حالم بده دوست دارم بمیرم و تموم 

حتی دلم نمیخواد زندگی دیگه ای باشه 

وقتی آدم های خیلی پیر یا مرگ مغزی هارو میبینم اینقدر غبطه میخورم که نزدیک به آسایش ابدی‌اند

چرا اونایی که نمیخوان بمیرن زودتر میرن ولی من نمیمیرم چرا این همه تصادف و حادثه و سکته هست یکیش برای من اتفاق نمی‌افته 

چاره ای جز خودکشی نیست؟ چجوری بگم نمیخوام باشم خب

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا طول عمر با عزت همراه با شادی نصیبت کنه که هرروز بگی خدایا ازت عمر بلند میخام

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

میمیریم من یه مدت بیمارستان بودم انقد آدم جلوم مرد که مرگ رو خیلی نزدیک میبینم قبلا دور میدیدم مثل تو میگفتم چرا نمیمیرم بعد دیدم مردن مثل اب خوردنه من از قبل مرگ که چطور آدم میخواد بمیره میترسم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میمیریم من یه مدت بیمارستان بودم انقد آدم جلوم مرد که مرگ رو خیلی نزدیک میبینم قبلا دور میدیدم مثل ت ...

منم‌ هر روز بیمارستانم اینقدر مرگ و میر هست چرا یکیش من نیستم 

من حتی چطوری مردن هم برام مهم نیست

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

منم‌ هر روز بیمارستانم اینقدر مرگ و میر هست چرا یکیش من نیستم من حتی چطوری مردن هم برام مهم نیست

آخه چطور مهم نیست تا حالا دور از جون تو بخش اونایی که سرطان پیشرفته دارن رفتی ببینی چقد زجر میکشن یا اونایی که ریشون از کار افتاده خفه میشن یا اونایی که دیالیز میشن چقد سختی میکشن اونم طولانی مدت تا آخر میمیرن و...

منم‌ هر روز بیمارستانم اینقدر مرگ و میر هست چرا یکیش من نیستم من حتی چطوری مردن هم برام مهم نیست

چرا هر روز بیمارستانی اگه دوست داشتی بگو