2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دوست داشتم باهم تو ydp درس میخوندیم کمتر از ۱۶ است نمیخوند اون پشت کنکور شد من میانگین ۱۰ الی ۱۲ ...

آفرین 💕

با اینکه میرفتی مدرسه ۱۲ ساعت میخوندی؟

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

منظورت اینه امسال دوازدهمن؟ من دوازدهمم‌ و ساعت مطالعم واقعا کمه . تو چقد میخونی؟

من ترم ۳ دانشگاه ام دیگه

اگه میری مدرسه که بخ طبیعیه ساعت مطالعه ات کم باشه من مدرسه نمی‌رفتم می سیدم ۱۰ ۱۲ بخونم ولی با مدرسه نهایت بتونی ۶ ۷ ساعت مفید بخونی

من ترم ۳ دانشگاه ام دیگهاگه میری مدرسه که بخ طبیعیه ساعت مطالعه ات کم باشه من مدرسه نمی‌رفتم می سیدم ...

وای آره من مدرسه میرم بیشتر از ۶ نمیشه دیگه واقعا ناراحتم . مدرسه ام هم ی جوریه ک نمیشه نرفت ... موندم چیکار کنم ...

یه دوست داشتم باهم تو ydp درس میخوندیم کمتر از ۱۶ است نمیخوند اون پشت کنکور شد من میانگین ۱۰ الی ۱۲ ...

توئم بالا بوده خدایی البته برا پزشکی لازمه ولی مثلا برا فرهنگیان این همه خوندنو درک نمیکنم

ببين كيفيت مهمهمن هفته پيش با يكي حرف زدم گفت روزي يازده ساعت ميخونم اونوقت از بيست تا سوال زيست تو ...

منم همینو میگم ولی مشاور گفت کم بخونی چه کیفیتی

مرسینههه نمیشه اونقدر درس خوند با مدرسه😭مدرسه واقعا سال آخر بدرد نخوره حتی اگه تیزهوشان باشی

ب نظرت از الان نرم مدرسه یا بزارم برای اسفند ماه؟ باید قید انضباط و بزنم دیگ ...

توئم بالا بوده خدایی البته برا پزشکی لازمه ولی مثلا برا فرهنگیان این همه خوندنو درک نمیکنم

من پزشکی قبول شدم

اره فرهنگیان خیلی کمتر درس خوندن میخواد فک کنم تراز کنکور عادی شون باید ۸۰۰۰ اینا باشه