2777
2789

از بچگی چادری بودم بخاطر محیط

چندسال پیش گذاشتمش کنار

ولی الان عاشقانه بعداز خوندن تدبر قرآن انتخابش کردم

راستش وقتی گذاشتمش کنار نگاهای همسایه ها خیلی آزارم داد

الان میخام باز انتخابش کنم ولی میترسم بگن دوروعه،تکلیفش با خودش معلوم نیست،تیکه بندازن،یا پشت سرم حرف بزنن،نگاهای تحقیر آمیز کنن که من حیله گر و دو روهستم

راستش اون چادر بچگیم فقط از تاثیر محیط بود

خواستم مثله جمع بشم،فکر کردم بدون چادر بهترم،و گذاشتمش کنار ولی الان میبینم هیچی توش نبود

ولی الان عاشقانه و انتخاب خودمه چادر

ولی میترسم من حتی با کت کوتاه تا بالای باسن هم بیرون رفتم ،جلوی هم محله ای ها،جلوی همسایه ها

همشون تعجب کرده بودن چون قبلاً چادری بودم

الان باز با چادر یهو جلوشون ظاهر شم که

حس میکنم شاید به چشم یه آدم بی ارزش و ریاکار بهم نگاه کنن

خب چیه مگه پوشش آدم دست خودشه،ادم خیلی جاها اشتباه میکنه،ادم تغییر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همون نگاهیه که شما چادریا میندازین به بقیه و فکرمیکنید مریم مقدسید و بقیه بدکاره ی عالم... می‌بینید نگاه قضاوت برانگیز چقدر بده؟ می‌بینید واقعا پوشش آدم به خودش مربوطه؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ولی اسی اگه واقعا میپوشی سرت کن اگه امروز سرت کنی ماه بعد دوباره درش بیاری خیلی مسخره میشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بقیه برن به درک اگه یکم وقت دارن که بقیه رو قضاوت کنند برن یکم به رفتار گندشون برسن . عزیزم تو چادرت رو بپوش .وای عاشق اونایی ام که چادر می‌پوشن .خیلی ناز میشن.من چادر خیلی دوست دارم ولی شرایطش فراهم نمیشه🥹😭😭

اول از جاهای خودمونی تر شروع کن به پوشیدن ....تو جمع خانواده و دوستا و ...بعد کم کم جلو در و همسایه بپوش .برای شروع میتونی مانتوهای بلند بپوشی و حجابت رو کامل کنی ...برا این میگم یه دفعه نباشه که اگه احیانا دوباره نظرت عوض شد بتونی راحت تصمیم بگیری 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

راهی که دلت میگه رو برو بخاطر خدا و به نیت خودش این کارو انجام بده قضاوت مردمو بیخیال 

من این شرایط تجربه کردمه درکت میکنم. 

ولس آخر همونی شد که خدا دلش خواست خداروشکر