damaghfabrik مدیر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1080 عنوان اگر خونه داشته باشین ولی با مادرشوهرتون همسایه باشید | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست حاضرید کل طلاها و ماشینتون رو بفروشید از کنارش برید؟؟مثلا حیاط مشترک باشه و حریم شخصی نداشته باشید دیروز | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
damaghfabrik مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1080 خب پس اجاره ش بدین برین جای دیگه چون احتمالا راضی نمیشن بفروشینش شوهرت خریده یا پدرشوهرت بهش داده ؟ ... پدرشوهرم داده ولی خودمون داخلشو باسازی کردیم کلی خرجش کردیم
damaghfabrik مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1080 من همین کارو کردم ول کردم رفتم الان راضی هستی
bolora عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8344 الان راضی هستی اره با این حال که حقوقم را دادم طلاهای پس انداز و همه چی اما اگر در کل مادرشوهر دخالتگری داری بازم سعی میکنه دخالت کنه و اگرشوهر بچه ننه ای داشته باشی ولکن نیست باید سعی کنی راه این دوتاشو هم همزمان پیدا کنی که. با این فاصله حل بشن تقریبا جان جانانم💗💕
damaghfabrik مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1080 اره با این حال که حقوقم را دادم طلاهای پس انداز و همه چی اما اگر در کل مادرشوهر دخالتگری داری بازم س ... آره متاسفانه هر جا بخوایم بریم تا ماشین میزنیم بیرون بریم سریع میپره بیرون میگه کجاخیلی دخالتگره از در حیاط میاد داخل بدون در زدن آشغالامو میگردهاکر کسی بیاد خونم پا میشه اونم میاد
bolora عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8344 آره متاسفانه هر جا بخوایم بریم تا ماشین میزنیم بیرون بریم سریع میپره بیرون میگه کجاخیلی دخالتگره از ... خاطراتمو زنده کردی ازش جداشو حتما. شبو روزت را زهرا میکنه منکه یه مدت افسردگی و نشخوار فکری گرفتم وقتی رفتم انگار به آرامش رسیدم باورم نمیشد خیلی لاغر بودم یهو بعد رفتن ۱۰ کیلو چاق شدم هرکی منو میدید باور نمیکرد چطور اینقدر خوب شدم جان جانانم💗💕
bolora عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8344 آره متاسفانه هر جا بخوایم بریم تا ماشین میزنیم بیرون بریم سریع میپره بیرون میگه کجاخیلی دخالتگره از ... از همین الان پرو باش با همسرت حرف بزن بگو راحت نیستم گاهی دوست دارم دوتایی باشیم و... بزار بفهمه ناراحتی مادرشوهرت راهم در خلوت خیط کن جان جانانم💗💕