2777
2789
عنوان

دفع دیر به دیر نوزاد

49 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان

نوزاد من از دوماهگی تا الان که هفت ماهشه دفع دیر به دیر داره، یه مدت شیاف گلیسیرین می‌ذاشتم ولی به اونم عادت کرد و دفعش هی دیرتر می‌شد. دکتر جدید رفتم بهم رژیم غذایی داده تحت این عنوان که بچه آلرژی داره. تقریباً تمام مواد مقوی از برنامه غذاییم حذف شده و نگران رشد بچه هستم. اینم بگم که پی‌پیش نرمه ولی انگار برای چند روز جمع می‌شه یکباره حجم زیادی دفع می‌کنه. خواستم ببینم کسی تجربه‌شو داشته یا دیده؟ 

بله عزیزم پسر من دقیقا همین بود ده روزی یکبار مدفوع میکرد هرچی قطره دکتر بهش داد فایده نداشت اخرش دکتر گفت ولش کن این دیگه مدلش اینجوریه .غذاشو زودتر وقتش شروع کن خوب میشه .منم از چهارماهگی فرنی خییییلی شل بهش میدادم دقیقا از وقتی غذا خور شد مدفوعشم هر روز شد 

نگران نباش اگه دل درد ندارع و اذیت نیس ولش کن 

گاهی شکمشو با روغن زیتون ب صورتی دورانی اروم ماساژ بده 

شیافم‌ کمتر استفاده کن .دوماه دیگه شروع کن بهش فرنی بده داخلش کره بریز خودش خوب میشه

بله عزیزم پسر من دقیقا همین بود ده روزی یکبار مدفوع میکرد هرچی قطره دکتر بهش داد فایده نداشت اخرش دک ...

غذای کمکی شروع کردم با دستور دکتر از سبزیجات شروع کردم کنارش سینه مرغ و ماهیچه هم می‌دم. دفعش از ده روز یک بار شده چهار روز یه بار ولی انقد زیاد می‌شه از پوشکش می‌زنه بیرون یا همون روز دوبار دفع می‌کنه می‌ره تا چند روز دیگه. هیچ دردی هم نداره و هر روز هم ماساژ و نرمش می‌دمش. انقد سرچ کردم به هیچ‌جا نرسیدم گفتم ببینم کسی تجربه داره. خیلی ممنونم که جواب دادین ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.