2777
2789
عنوان

کیا مث من بودن؟!درمورد بتا

245 بازدید | 23 پست

من دیروزک هشت روز از موعد پریودم میگذشت فمیدم باردارم

ازمایش بتا دادم۱۲۱ بود عددش

من سقط مکرری هستم باید سریع بفهمم چنده عدد ک برم برا تزریق سرم  ای وی ای جی

حالا صبح رفتم دکتر،بهم سرم نداد...گفت بتات جالب بالا نرفته....فردا تکرار کن خیلی خوب بالا رفته بود بعد بیا....

من پلی کیستیکمو پریودامم نامنظم

کی مث من بوده؟ک بارداریش سالم بوده

دارم میمیرم از استرس

خدایا شکرت..

عزیزم ۴۸ ساعت بعد همون آزمایشگاه باز بتا میدی..اگر دوبرابر و بیشتر شده باشه بارداریت نرماله

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۴۸ ساعت بعد همون آزمایشگاه باز بتا میدی..اگر دوبرابر و بیشتر شده باشه بارداریت نرماله

دعا کن با فرشته تو دلت ک فردا خوب باشه عددش

دیروز۱۲۱بود فردا باید چند باشع؟

خدایا شکرت..
دعا کن با فرشته تو دلت ک فردا خوب باشه عددش دیروز۱۲۱بود فردا باید چند باشع؟

حتما قربونت از ته قلبم😍😍عزیز ۱۲۱ باید دوبرابر یا بیشتر سده باشه..مثلا ۲۴۰ وووووبالا تر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حتما قربونت از ته قلبم😍😍عزیز ۱۲۱ باید دوبرابر یا بیشتر سده باشه..مثلا ۲۴۰ وووووبالا تر

فداتشم من

خیلی نگرانم گیسو...

خییییلی ....از صبحه گریه میکنم

خیلی دعام کن😔😔😔😔

خدایا شکرت..
فداتشم من خیلی نگرانم گیسو... خییییلی ....از صبحه گریه میکنم خیلی دعام کن😔😔😔😔

حق داری آدم‌نگران میشه..عزیزم بسپار بخدا..کاری که من دارم‌میکنم😔واست صلوات میفرستم..الهی دلت شاد بشه😍😍

حق داری آدم‌نگران میشه..عزیزم بسپار بخدا..کاری که من دارم‌میکنم😔واست صلوات میفرستم..الهی دلت شاد بش ...

انشالله ک توام هانا جونو بسلامتی بغلش کنییییی

فداتشم

خدایا شکرت..
انشالله ک توام هانا جونو بسلامتی بغلش کنییییی فداتشم

فدات بشم..حتما تو سایت دیدیم بهم خبر بده چی شد گلم نگرانتم😘فقط آروم باش

من ۱۱ روز بعد پریودی دادم ۱۱۵ بود  دو روز بعدش رفتم ۳۸۰ بود بعدش دیگه نرفتم دخترمم الان ۲۰ ...

عزیززززم ممنون ک اومدیو دلگرمم کردی

مرسی

خدا دخترتو حفظ کنه عزیزم

خدایا شکرت..

من  پنج روز بعد پری رفتم گفتن مشکوکه برو سه روز دیگه بیا تحملم نگرفت دو روز بعد رفتم آزمایشگاه خصوصی ۴۰ بود و بازم گفتن مثبته اما تکرار کن دو روز بعد که رفتم بالای ۲۰۰ بود که دکتر گفت عالیه سنو دادم که چیزی جز یه ساک کوچولو معلوم نبود و زخامت رحمم ۱۳ بود دکتر گفت احتمالا دید بارداری صورت گرفتهو من تو هفته ۴ هستم بجای ۵ 

عزیزم نگران نباش دکترا ادمو میترسونن اما شما بتات خوبه و تا دو روز دیگه بالا میره مهم هم مقدار بالا رفتنش نیست فقط بره بالا

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍