2777
2789
عنوان

شش ماه پیش بی دلیل ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 46 پست

منم یک زمانی با یکی بودم همش به بهانه های مختلف نبود یک روز گفتم دیگه نمی خوام بعد از اون هیچ پیامی نداد حتی جواب پیامم نداد رفت انگار رو دوشش سنگینی می کردم نمی خواسته بزور بوده رفت که رفت چندین سال می گذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا همین منو سوزونده. آخه چرا ما خوب بودیمحداقل میگفت نمیخوامت

کاش همون موقع ها میپرسیدی ازش

بنظرم بهش پیام بده و دلیل بخواه 

شاید اشتباه باشه نمیدونم

ولی بگو و خودتو خلاص کن

چون اینطوری بی توضیح رفتنش تا اخر واست سوال میمونه که چرا رفت

چه دلیلی داشت...

🩵🪸

تنها کاری که میتونی برای آرامشت بکنی اینه ک طی یه نقشه بری پیشش ازش علت رو بپرسی و بعد فحش بدی بهش تا فیها خالدونش دلتو خنک کنی برگردی و فردا صبحش ک بیدار شدی زندگیتو از نو شروع کنی و دیگه هم سمت این پسرا نرو خیر نمیبینی از اینا 

همون موقع همش فکر میکردم برمیگرده هی صبر کردم آخه چطور تا همیشه فکر کنم چرا رفت

به نظرم پیام بده و باهاش حرف بزن .بگو قصد برگشتن بهت رو ندارم و فقط میخوام علت رو بدونم و ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

دلت تنگشه .اینکه فلان حرفو بزنم سبک میشم و ..ام تله های ذهنتن.به هیچ وجه پیام نده .اصلا و ابدا.

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

تنها کاری که میتونی برای آرامشت بکنی اینه ک طی یه نقشه بری پیشش ازش علت رو بپرسی و بعد فحش بدی بهش ت ...

آخه محل کارش یه شهر دیگه ای ماهی به بار میاد شهر خودمون که من اطلاع ندارم می هست 

ولی کاش علت رو می‌گفت شش ماهه خواب ندارم همش میگم چرا دلم میخواد باهاش حرف بزنم. اصلا نمیخوام برگرده ...

اصلا خودتو درگیر این بازیا نکن. خدا دوست داشته که این ادمو ازت دور نکه داشته... اصلا منو نگا با کسی وارد زندگی شو که بمیره واست... ساده نباش عشق عاشقی همه چی دورغه.... سرم اومده میگم بهت. انقد الان میسوزم روزس هزار بارمیسوزمو راهیم ندارم من ساده خیلس ازادمارو ازدست دادم...