2777
2789
عنوان

شاید هیچ وقت ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست

منم 21 ام و مث تو فکر میکنم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

ولی بعضی چیز هارو هیچوقت نمی‌تونیم با پول به دست بیاریم آخه‌‌..

پدر و مادر همیشه نیستن، خواهر و برادر ازدواج میکنن و دوست؟ دوست ها همین الانشم به اندازه کافی تو زندگی ما نیستن 

تنهاییتو میخوای چیکار کنی؟

خیلیا دوس دارن بچه دار بشن، اونو چیکار میکنی؟

وقتی به یکی نیاز داشتی هیچکس نبود، حس بدی پیدا نمیکنی؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچه ایبزرگ بشی طرز فکرت عوض میشه

نمی‌دونم والا یه دوش پسر دارم از ازدواج که حرف میزنه دوست دارم دهنشو پاره کنم فکر می‌کنه خیلی آدم درجه یکی هست اما اصلا خوب نیست تازه هزار تا هم انتظار داره 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
در ضمن خیلیم کثیفن‌ شنیدم میرن حموم فقط شامپو میزنن‌ و تمام🤣فکرشو بکن واسه اینا زنا اشک میریزن😂

جدی میگی؟؟؟؟😳😳😳

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

ولی بعضی چیز هارو هیچوقت نمی‌تونیم با پول به دست بیاریم آخه‌‌..پدر و مادر همیشه نیستن، خواهر و برادر ...

نمی‌دونم به اون مرحله نرسیدم 

شاید نظرم عوض شد 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
انقدازمردا بدت میاد نباید دوست پسرم بگیری کاری بتوندارم ولی هرکی میگه ازدواج نمیکنه خودشو تو دوست پس ...

ما نکردیم تو این بیست سال🙌به معنای واقعی از ازدواج مسئولیتش از مردا اداهاشون‌ متنفرم و عوقم میگیره بنظرم پسرای امروزی اصلا به درد ازدواج و تشکیل زندگی نمیخورن و همشون بی مسئولیت و بی تعهدن خیلیاشون‌ بی عرضه و ترسو هستن مرد نیستن وظیفه خودشونو تو رابطه بلد نیستن پرو و پرنسس هستن توقعات بیجا دارن جایگاه خودشونو به عنوان یه مرد نمیدونن‌ الان ناز میکنن‌ ما دخترا ناز بکشیم در صورتی که نیاز کردن کار دختره خیلیاشون‌ قهر میکنن‌ خیلیاشون‌ اصلا سواد رابطه ندارن احترام سرشون نمیشه بی‌تربیت و بی شعورن‌ بشدت خودشیفته و مامانی هستن خلاصه خیلی عجیب و ایراد دارن حالم بهم میخوره از تک تکشان فقط و فقط دنبال رابطه...جن هستن کاملا آدمای مزخرفین حال بهم زنای‌ عوضی 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اشتباه میکنی همه مثه هم نیستن الان جوونی وقتی سنت رفت بالا تنهاییت را چیکار میکنی

سگ و گربه میاره

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

جدی میگی؟؟؟؟😳😳😳

اره تو اینستا به پست بود نود درصدشون تایید کرده بودن😂

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اره تو اینستا به پست بود نود درصدشون تایید کرده بودن😂

پس شوهر کردن تا اطلاع ثانوی کنسل شد🤣🤦🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

نمی‌دونم والا یه دوش پسر دارم از ازدواج که حرف میزنه دوست دارم دهنشو پاره کنم فکر می‌کنه خیلی آدم در ...

بنظرم وقتتو تلف نکن ادم مناسب پیدا کن

ولی امضات یچیز دیگه میگه ها

آره عزیزم این شعر رو یه زمان که کسیو دوست داشتم گذاشتم 🥺🥺

ما نکردیم تو این بیست سال🙌به معنای واقعی از ازدواج مسئولیتش از مردا اداهاشون‌ متنفرم و عوقم میگیره ...

اوه خسته نباشی این همه نوشتی 😂

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل