2777
2789
عنوان

المان یا کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست

کانادا که کلا واسطه ست مردم میرن یه مدت میمونن یجوری میرن امریکا 

ولی اروپا رو خیلیا دوست دارن ترجیحش میدن 

ولی بنظر من بهترین جا برای زندگی امریکاعه بقیه جاها فقط برای مسافرت خوبه🥲

لاااایک نکنننن😤
من پارتنرم ایتالیا بوداه یادم ننداز چه کیس ازدواجی رو رد کردم

باید رد نمیکردی ایتالیا مهاجرتش راحت تر کمترم میخواد هزینه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در مسیر مهاجرت هستم و خلاصه بگم واقعا پدرم در اومده...حالا مثلااااااا من نخبه هستم و پذیرش باید ...

نخبه یعنی دانشگاه تاپ درس میخونین؟ یا آزمون خاصی دادید که میزان نخبه بودن و تعیین میکنه؟ 

انجمن نخبگان بود چی بود، اونجا عضوین؟

لاااایک نکنننن😤
چندسالته چیکار کردی

22 سالمه...حقیقتش من برای اکثر دانشگاه های امریکا و کانادا درخواست دادم و ایلتس هم دارم

انقدر عشق مهاجرت داشتم که تو این دوسال دوتا زبون دیگه هم کارکردم و منتظرم اگر مقاله هام پذیرفته نشد به اون دانشگاه ها درخواست بدم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

نخبه یعنی دانشگاه تاپ درس میخونین؟ یا آزمون خاصی دادید که میزان نخبه بودن و تعیین میکنه؟ انجمن نخبگا ...

خیر عزیزم دانشجوی شریف هستم...من ادعای نخبه بودن ندارم و محض مزاح عرض کردم 

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

خیر عزیزم دانشجوی شریف هستم...من ادعای نخبه بودن ندارم و محض مزاح عرض کردم

اها خواستم ازتون یکم اطلاعات بگیرم😂

جسارتا رشتتون چیه؟ رتبتونم میشه بگین؟ 

من امسال کنکور دارم (ولی انسانیم) هیچ دیتایی و از دست نمیدم😂🤦‍♀️

لاااایک نکنننن😤
اها خواستم ازتون یکم اطلاعات بگیرم😂جسارتا رشتتون چیه؟ رتبتونم میشه بگین؟ من امسال کنکور دارم (ولی ا ...

بله حتمااا...مهندسی کامپیوتر

نزدیک صد بودم تقریبا...خب رشته هامون متفاوته ولی اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم میتونی درخواست بدی عزیزم

بله حتمااا...مهندسی کامپیوترنزدیک صد بودم تقریبا...خب رشته هامون متفاوته ولی اگر کمکی از دستم بربیاد ...

ممنون، درخواست میدم سوالی داشتم مزاحم میشم😁

من دوست دارم اقتصاد بخونم و کنارش برنامه نویسی و یه لول بالاتر AI یاد بگیرم ولی نمیدونم بدون دانشگاه میتونم یاد بگیرم یا نه، چون با رشتم هیچجوره نمیشه این رشته ها رو خوند

شما تو مهندسی کامپیوتر برنامه نویسی رو هم یاد میگیرین؟ این رشته همون IT میشه دیگه؟ درسته؟ 

لاااایک نکنننن😤
ممنون، درخواست میدم سوالی داشتم مزاحم میشم😁من دوست دارم اقتصاد بخونم و کنارش برنامه نویسی و یه لول ...

بله همین رشته هست...راستش اطلاعات اینچنینی ندارم اما اگر خودتون تلاشگر باشید شاید بشه ولی خب به سطح و کیفیت دانشجو این رشته نمیرسه قطعا

مراحم هستی عزیزم