2777
2789

بابام رفته زنگ زدم گفت می رفتم جلسه الان زنگ زدم ببینم میاد یا نه بگم اینترنتم بزنه گفت یه جلسه دیگه ام هست می رم اونجا دروغ می گف رفته پیش زنه الان رابطه جنسی برقرار کنن چی؟ 

می دونم قبلا کردن خدایاااا کمک چه کنم گفت دیر میام صدای زنم اومد کمکککک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین راه عدم دخالت و فراموشی قضیه هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من قبل هر تاپیک نظر بدم نگاه اجمالی به بقیه تاپیک ها میکنم تا سیر تفکری طرف بفهمم دختر خوب میگی نمیتونی بخونی چون ذهنت درگیر پدری شده که سنش اندازه سن .... استغفرالله می‌دونم سخته شرایط اما مادر پدرت بهتر می‌توانند شرایط هندل کنند درگیر رابطه جنسی پدرت باشی مشکل حل میشه ؟

اینجا تاپیک بزنی چی ؟

مادرت باید دست بکار بشه

یکم بیش از حد پیگیر بودنه این کار!

نفهمیدم منظورتون نسبت به من یا ایشون ؟

من خیلی می‌خوام منطق دخیل کنم در نظرات ام پرستارم بشدت سرم شلوغ اما مسیولیت حق الناس گردنم برای بیان نظر 

نفهمیدم منظورتون نسبت به من یا ایشون ؟من خیلی می‌خوام منطق دخیل کنم در نظرات ام پرستارم بشدت سرم شلو ...

چرا نمی فهمی درست قضیه رو چی فهمیدی از قضیه آدم میاد راهنمایی بگیره اینجوری بدتر آدمو پشیمون می کنید 🙄

نفهمیدم منظورتون نسبت به من یا ایشون ؟من خیلی می‌خوام منطق دخیل کنم در نظرات ام پرستارم بشدت سرم شلو ...

منظورم به شماست

توجیه قابل قبولی نیست😅موضوع تایپک معمولا توی خودش نوشته نیاز نیست کل زندگی طرف رو برای یه نظر موشکافی کنین