2777
2789
عنوان

اگه جاریتون اسم شما رو برای خودش بگذاره واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 60 پست
خیلی ضایع اسم مشابه توی فامیل نزدیک، تازه اینکه یارو رفته عوض کرده اونو گذاشته که دیگه هیچیبه شوخی ت ...

واقعا  

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفافا خودش هم ناراحتهرفته کلی پول داده اینو بهش پیشنهاد دادنداسمم فرزانه است

دروغن میگه چرا باید فرزانه پیشنهاد بدن خیلی  اسم‌های به روز تر و باکلاس تر ۶ست الان ببخشید ناراحت نشی اسم شما خیلی قشنگه ولی در الویت اسامی نیست

خدایا شکرت

تجربه من نشون داده اسم جدید رو صدا نمیزنن.

دقیقا

ماهم تو اطرافمون هیچوقت به اسم جدید صداش نزدن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ببین تا وقتی اسمتو عوض کن همه با همون اسم اولین صدات میکنن دیدم که میگم انگار فقط تو مدارک اسن طرف ع ...

ااصلا تو دهنم نمیچرخه این اسم ببرم

تازه میگن دیگه اون اسم قبلی مرد

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
این نشون میده خیلی اسم قشنگی داری خودتو بالا بگیر حسادت میکنه بهت ولی چه کم عقلی کرده چکاریه خب خودش ...

من برعکس میگم حسادت نمیکنه اتفاقا

چون قبول کرده که اسم جاریش قشنگه

ادم حسود اصلا قبول نمیکنه که یکی بهتره

توروخدا دعا کنید جواب ماموگرافی مامانم خوب باشه🥺🙏🏻

دروغن میگه چرا باید فرزانه پیشنهاد بدن خیلی اسم‌های به روز تر و باکلاس تر ۶ست الان ببخشید ناراحت نش ...

بله عزیزم

خودمم قبول دارم

ولی میگه اینو بهم گفتند

ااصلا تو دهنم نمیچرخه این اسم ببرمتازه میگن دیگه اون اسم قبلی مرد

بگن

مطمئن باش تو فامیل همه به اون اسم صداش میکنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اسمت فرزانه اس؟ حالا مهم نباشه برات. مطمئن باش خودش پشیمون میشه . شما اهمیت نده

بله عزیزم

تازه دختر خواهرشوهرم میگه کسی که باید ناراحت باشه اونه

شما برا چی ناراحتی