2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم کینه دارم

90 بازدید | 9 پست

یه واحد داشتن که خالی بود و قرار بود رهنشو به ما بدن 

حتی پیامشو هم دارم که بهم گفته بود اونجارو رهنشو میدیم به شما

بذارینش بانک یه وام بگیرین واسه اول زندگیتون واسه رهن خونه و جهیزیه و خرج عروسی 

ولی یهو تصمیم گرفت که اونجارو یه کار واسه خودش راه بندازه 

منم هیچی نگفتم و به روی خودم نیاوردم 

به شوهرمم گله میکردم میگفت اشکال نداره مادرمه بزار پیشرفت کنه 

تا اینکه یه روز دراومد گفت خداروشکر پسرم خونه داره 

گفتم چه خونه داشتنی؟ ما الان حتی پول رهن یه خونه نداریم چطور میگی خونه داره؟ 

گفتم اصلا تو قرار بوده رهنشو به ما بدی چرا پشیمون شدی؟ 

و زد زیر حرفش و گفت من همچین حرفی نزدم 

و گفت منظورم ار خونه داشتن اینه که هرموقع مردیم اون موقع به طور مساوی با خواهراش تقسیمش کنید

و گفت منم حق دارم واسه خودم کاری راه بندازم و درامدی داشته باشم 

همه ی هم و غمش واسه دخترشه و الان دست دخترشو اونجا بند کرده 

وخیلی بین شوهرم و خواهرش فرق میذاره 

با این حال شوهرم پشت مامانش بود و به خاطرش با من دعوا کرد 

حتی پیامشو نشون شوهرم دادم که خودش چنین قولی داده که رهنشو به ما بده 

ولی من شدم مقصر پیش شوهرم

و مادرش همچنان ادای ادمای دلسوزو درمیاره 

هیجوقت دلم باهاش صاف نمیشه و هربار میبینمش پر از خشم و کینه میشم 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

فقط نمیدونم چطور شوهرمو روشن کنم که واقعیتو ببینه 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خشم و کینه ات فقط ب خودت آسیب میزنه رها کن

نیاز ب نشون دادن نیست ب مرور خود شوهرت متوجه میشه ب نظرم سکوت کن ولی دنبال خونه باشین شوهرت ک بهش فشار اومد واسه اجاره یا هرچی خودش قشنگ متوجه همه چی میشه ب نظرم دیگه رو اون قضیه تمرکز نکن الکی فقط خوبشو بگو تا جبهه ای ک گرفتی و از بین ببده بعد عروسی تویی ک دیگه ب اونا توجه نمی کنی همین ب صورت خلاصه

عزیزم خشم و کینه ات فقط ب خودت آسیب میزنه رها کننیاز ب نشون دادن نیست ب مرور خود شوهرت متوجه میشه ب ...

مادرشوهرم خیلی ادم زبون بازیه و از خودش تعریف میکنه 

و خودشو بی عیب میدونه 

منم خیلی ادم ساکتی ام 

و بارها جلوی حرفاش سکوت کردم ولی تا مدت ها خودخوری کردم که چرا جوابشو ندادم 

خلاصه که همه اینا باعث شده پر از خشم باشم 

کیه که کینه نداشته باشهشوهرتون هرچی شما بگی هر چی تلاش کنی هیچ فایده ایی ندارن تا خودش سرش به سنگ نخ ...

امیدوآرم خیلی زود سرش به سنگ بخوره

مادرشوهرم خیلی ادم زبون بازیه و از خودش تعریف میکنه و خودشو بی عیب میدونه منم خیلی ادم ساکتی ام و با ...

عزیزم منم تازه ۶ ماهه عروسی کردم

موقع عقد خیلی بازی روانی داشتم کلا همینن موقع پول اینجور میشن

ولی تحمل کن 

مادرشوهرت زبون بازه تو کمتر برو ک کمتر اذیت شی فعلا چیزی نگو تا حرمتا از بین نره و حاضر جواب نباش البته اگه شوهرت مرد خوبیه و درکت میکنه

ولی موقع لباس عروس یا تالار با ارایسگاه اگه هزینه رو اونا میدن جبران کن و بعد عروسیت ک شد میتونی اصلا نبینیشون کاری ک من کردم و دارم میکنم اونا همینجورن نقطه ضعف دستشون نده

نگران نباش الان تو بدی میگی شوهرت فکر میکنه چ خبره

ولی وقتی موقع رهن و اجاره برسه دچار فشار میشه خودش نا خوداگاه متوجه همه چی میشه

عزیزم منم تازه ۶ ماهه عروسی کردمموقع عقد خیلی بازی روانی داشتم کلا همینن موقع پول اینجور میشنولی تحم ...

نه هیچ کمکی نمیکنن هزینه عروسی روهم خودمون قراره بدیم 

تنها کمکشون قرار بود رهن باشه که اونم زد زیرش 

نه هیچ کمکی نمیکنن هزینه عروسی روهم خودمون قراره بدیم تنها کمکشون قرار بود رهن باشه که اونم زد زیرش

تو کاری نداشته باش بزار شوهرت نگران باشع ن تو خودتو بزن ب بیخیالی از خواسته هات هم کوتاه نیا اصلا