2777
2789

لعنت به درس

شغل 

کاش پام میشگست

دستم میشکست درس نمیخوندم ب جاش مثل دوستام بعد دیپلم ازدواج میکردم

گور بابای درس و شغل

کاش بمیرم

۳۸ سالمه از تنهایی دق کردم

پدر مادر مرد من موندم و تنهایی بی انتها

کاش هیچ وقت ب دنیا نمی اومدم

لعنت ب درس کار و هر چی ک هی شعار میدین ازدواج نکنید برید دانشگاه باشگاه قبرستون

کاش مرده بودم ب جای اینا

کاش ب دنیا نمیومدم

لعنت ب درس لعنت ب دانشگاه لعنت ب من لعنت ب تنهایی

لعنت ب کل زندگیم ک یه روز خوش ندیدم

لعنت ب این دنیا 

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

الان شوهر کنی کل مشکلاتت حل میشه؟ این نارضایتی و افسرگیت درمون میشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط همه ک مث هم نیستن و توی جوونی خانوادشونو ازدست نمیدن 

کساییم میگن شغل و درس مهمه چون واسه هزارتومن هروز باید التماس شوهرشونو بکنن و توسری خوری و هزارتا حرف و بحث بابت تحصیل و.. 

اگر میخاین ازدواج کنین سایت همسریابی هست و توی مساجد و حوزه های علمیه هستن خانومایی واسطه ازدواجن بسپارین بهشون شرایطتون رو بگید کسی پیدا شد میرید صحبت میکنین اوکی بودین میان خاستگاری و ازدواج 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه شوهر خیانتکار داشتی چیکار میکردی به جاش...من الان آرزومه جای تو باشم بخدا..البته نه اینکه مادر پدرم خدای نکرده از دنیا رفته باشن اینکه تنها باشم و درسمو میشد میخوندم وکار خوب داشتم ..البته هیچکی نمیتونه اون یکی رو درک کنه میفهممت تنهایی هم سخته ولی سخت تر از اون ازدواج با یه آدم اشتباهه

ببخشید ها خونه شوهرم نریدن برات ا نجا که داشتی ک ون بچه رو میشستی بازم خودت لعنت میکردی میگفتی لیاقت ...

کاش الان تو اون مکقعیت بودم

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

ایرادگیر بودی حتما؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله حل میشه

خیال کردی

تا حالت با خودت خوب نباشه کس دیگه ای حال تو رو خوب نمیکنه

میدونی چرا؟

چون حال خوبت گره میخوره به اون

نباشه دوباره همین آشه و همین کاسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی