2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
خیلیا دوست دختر دارن خب این بستگی به دختره داره که گذشته طرف براس مهم باشه یا نه

اوني هم كه دوست دختر داره سوال اينه جرا تا اين سن نكرفتتش ايا از قبول مسيوليت ميترسه؟ البته اين خانم كفتن به خاطر فقر و عدم تحصيلات لوده وكرنه خواستكاري زياد رفته

خب سنی نداری که یه جور گفتی فکر کردم ۴۰ سالته بابا دختر کیس خوب پیدا میشه عجله نکن بعدم تهران سن ازد ...

خودم بهش فکر نمی‌کنم

مامانم اصرار داره

میگه با پولای خودت زندگی رو سر کنید عوضش تنها نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۴تهرانم

تهران که خانم‌ مقدم معروف راوی ازدواج هست معروف هست باید تو برنامه بله ثبت نام کنی رایگان هست دوست من تهران بود اونحا با یک کارخونه دار ازدواج کرد سایت احیاگران سنت نبوی هم تهران داره سایت همسان گزینی تبیان هم تهران داره سایت آدم حوا هم هست اینهمه واسطه ازدواج همین سایت چندتا کاربر گفتن از سایت آدم حوا ازدواج کردن .عزیزم من فکر کردم تو روستا هستی همه اینا که گفتم رایگان هست میتونی ثبت نام کنی برا تهران کرج والبرز هست خانم‌ مقدم تهران معروفه تلویزیون هم برده بودنش سرچ کن تلفنش میاد خیلی دایره انتخاب داری جالا ما شهر کوچیک هستیم.به نظرم همه اینا را اقدام گن دیگه قدیم نیست که محلی معرفی کنن خدا بخواد برسونه میرسونه تازه همه اینا زیر نظر دولت هستن مجوز دارن 

اوني هم كه دوست دختر داره سوال اينه جرا تا اين سن نكرفتتش ايا از قبول مسيوليت ميترسه؟ البته اين خانم ...

من این اقا رو نمیگم میگم سن بالا ازدواج کردن لزوما معنیش ایراد داشتن نیست این اقا ایراد داره خیلیا پولدارن تو اون سن 

تهران که خانم‌ مقدم معروف راوی ازدواج هست معروف هست باید تو برنامه بله ثبت نام کنی رایگان هست دوست م ...

قربونت برم عزیز دلم زحمت کشیدی انقدر تایپ کردی 🥰😍🤩😘

ممنونم

خودم بهش فکر نمی‌کنممامانم اصرار دارهمیگه با پولای خودت زندگی رو سر کنید عوضش تنها نیستی

امان از مامان ها من مهندس عمران خواستگارم بود مدیر عامل شرکت بزرگ بین المللی ثروتمند میخاست منو ببره خارج مامانم نذاشت خدا مادرا را عقل بده. دخترم اگه نماز میخونی نماز جعفر به روش،ساده راحته بخون ۲۰ دقیقه زمان بره ولی واقعا معجزه میکنه 

من این اقا رو نمیگم میگم سن بالا ازدواج کردن لزوما معنیش ایراد داشتن نیست این اقا ایراد داره خیلیا پ ...

ببينيد دختر اكه تا سن بالا ازدواج نكنه ممكنه به خاطر نداشتن خواستكار خوب باشه ولي مردانتخاب كنندست خصوصا اكه پول هم داشته باشه و تا اون سن مجرد باشه به نظر من يه ايرادي هست يا تنوع طلبه يا مسيوليت نميخواد قبول كنه يا خودش و خانوادش سختگيرن يا ميل جنسيش مشكل داره. اين نظر منه نظر شما هم محترم

قربونت برم عزیز دلم زحمت کشیدی انقدر تایپ کردی 🥰😍🤩😘ممنونم

زنده باشی گلم ولی خوب به نظرم مناسب شما نباشه خدا خوشبختت کنه عزیزم مادرا گاهی عقل شون نمیرسه بازم احتیاط،کن من که میگم‌مورد زیاد هست همسایه ما ۴۵ سالگی با یک بچه تازه با یک پزشک دهه شصت پزشک شرکت نفت تازه ازدواج کرده پسره مجرد بوده ازدواج اولش زنه با یک دختر ۱۶ ساله جدا شده بود تازه دختره اضافه وزن زیادی داشت خیلی زیاد پسره یوزارسیف بخدا.یعنی میخام بگم نترس سنت زیاد نیست خودت را بدبخت نکن به حرف مادرت