2777
2789
عنوان

شوهرم انگاری باد معده نداره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار داری خواهر منننن چرا برات سوال شده برو پیشش بگو روش باز بشه یه بلبلی هایی بزنهههه

ولش کننننن بخدا روش باز میشه هاااا😅😅😅😅😅

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

واقعا سعدی 700 سال پیش چقدر زیبا سروده است:

عمر گرانمایه در این صرف شد...

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
چیکار داری خواهر منننن چرا برات سوال شده برو پیشش بگو روش باز بشه یه بلبلی هایی بزنههههولش کننننن بخ ...

باور کن وقتایی ک دلشم درد کرده تو خواب بوده من بیدار بودم یبارم ازش نشنیدم دسشوییم میره سکوته مطلق اصن برام خیییلی جالبه😂

نخند ولی منم کم می گوزم انقدر دوس دار بگوزم بندازم گردن داداشم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

باور کن وقتایی ک دلشم درد کرده تو خواب بوده من بیدار بودم یبارم ازش نشنیدم دسشوییم میره سکوته مطلق ا ...

😂😂😂😂😂ببرش تنظیم باد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همش فکر میکردم بعد ازدواج خجالت کلا از بین می ره بین زن و شوهر

خجالت از لحاظ چیزای دیگه آره از بین میره ولی در ما هنوز در اَمر باد معده خجالت از بین نرفته مردی اصن نمیزاره منم راحت باشم باهاش😂😂