2777
2789
عنوان

خانومها کمممککککک😭😭😭

69 بازدید | 6 پست

خانوما تروخدااااا جواب بدید.  کسیکه تجربه داره بگه . من ۲۷ سالمه و  چند ساله چشمم درد میکنه اینجوریکه فقط به آب و هوا نیست که بگم بیرون میرم باد یا آلودگی میخوره نه . حتی در خونه هم درد میکنه و قرمز میشه رفتم دکتر فوق تخصص بهم گفت چشمات سالم هستن . اما گف برات دو قطره میدم ک اونم رفع بشه آلرژی میتونه باشه . قطره بتازونیت و اشک مصنوعی . اما من اونارو استفاده کردم و بازم خوب نشدم تروخدا بگید چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه . ربطی ب آرایش هم نداره تو خونه هم ک آرایش ندارم بازم درد میکنه و قرمز میشه و نمیتونم نگاه کنم به زور چشمم رو باز میکنم . اینم بگم تار نمیبینم فقط اذیت میکنه درد و قرمز میشه انگار گریه کردم . من حتی خابم رو هم حواسم هست و دقت میکنم اما نمیدونم از چیه

شاید فشار چشم داشته باشی عزیزم..با گلاب خالص و اصل شستشو بده چشماتو

عزیزم گلاب گرفتم . یکی بهم گفت یه قطره بریز به چشمات . اما من میترسم . ینی به چشمام بریزم؟ میشه منظورتو بگی چیکار کنم دقیقا تروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو عطاری بودم یه خانمی مشکل شما رو داشت و میگفت فقط گلاب ارومم میکنه ولی خالص و اصل

از عطاری گرفتم عزیزم . از اون شرکتیها داشتم ترسیدم نریختم . از عطاری گرفتم ک گفت خودمون کشیدیم دیگه نمیدونم اصله یا نه قاطی داره . دعام کن خوب بشم خیلی اذیتم میکنه