2777
2789

زندگش مشترک با یه مرد عاشق زیر ی سقف خیلی قشنگه

ولیی باید لم زندگی رو بلد باشی

مدیریت احساسی و خودتو داشته باشی 

من دارم سعی میکنم کم کم یاد بگیرم 

وقتی درست و باسیاست رفتار میکنی اون مرد هم مشتاق میشه لحظه ب لحظه

ولی با رفتار اشتباه هوووووف هر دو از هم فراری 

کاش یکم تو مدارس و دانشگاه مهارت زندگی هم یادمون میدادن ....

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادبگیر ولی بدون طبیعت استاد ِ گند زدن ب آموزه هاست!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یعنی مثلا چکار باید کرد؟

با اخلاق هر کسی سازگار نیس 

من هر چی هم سعی میکنم ک خودمو قانع کنم ک طرفم دوسم داره متوجه میشم ک مردا فقط خودشونو دوست دارن! 

و علاقه و سلیقه من کار کردن رو اهدافم بود و لیاقتمو ی فرد عاشق تر میدونستم واقعا 

الانم با اینکه بقیه فک میکنن چ خبره و بهم حسودی میکنن، راضی نیستم از زندگیم

میشه به مام بگی تجربیاتتو ؟ ما هم اونکارارو بکنسم اخه من سیاست ندارم

دقیق نمیتونم بگم

منم خیلی بی سیاست بودم ولی کم کم یاد گرفتم لازم نیست همه چی راستشو بگم 

یا همه چی رو بگم 

کلا باید مهارت یاد بگیری که خودم پادکست و...گوش میدم الان 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

پاکدست چیه ؟ منم راهنمایی میکنی ؟

اخه بگم حالا میگن تبلیغه 

ولی تو ایتا یه خانمی  وویس اموزشی میذاشت

منم گوش دادم از سر کنجکاوی و انجام دادم کارایی ک میگفت ، باعث میشه ادم خیلی سیاستا یاد بگیره و‌ساده نباشه 

دقیقا درسته.بلد بودن مهمتر از دوست داشتنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر