2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد من همین اول کاری پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نيز علاقه اي ندارم ب بچه دار شدن

با اينكه حس مادري رو دوست داشتم

و بچه ها رو هم خيلي دوست دارم

اما دلم نميخاد مسيوليت بچه رو بپذيرم

هميشه فكر ميكردم كسي پيدا نشه واقعا بچه نخاد 

تو هم صبر كن شايد احساسي شدي و دوباره نظرت عوض بشه

چند سالته؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نه باورت میشه دلم می خواد دیگه سرکارم نرم حالا هرکی ندونه فکر می کنه خونه پدری مجبور بودم درحالی که ...

خواهرانه بهت میگم فکر بارداریو فعلا فراموش کن بارداری و شیردهی و بچه داری خیلییییی سخته مخصوصا ک همسرتم نخواد یه موجود فداکار پژمرده میشی

نه بعضیا اینطوری نیستن من بچه هارو دوست دارم، ولی دلم نمیخواد مادر هیچ بچه ایی باشم

منم چنین حسی دارم که هیچ وقت بچه نخواهم داشت 

از یه طرف میگم بارداری و بچه داری خیلی لذت بخش هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شایدم گفتی توی زندگی مشترک راضی میکنم و فقط به ازدواج و رسیدن به عشقت فکر میکردی، کلا خانما حس مادرا ...

اون موقع نمی خواستم

من یه چیزی میگم فرداش نظرم عوض میشه

خیلی مودیم انگار که بچه ام

میدونن حق با اونه نه من

پولداره؟اگه پولدارین که تمام پولتون واسه خودتون خرج میکنید و نیاز نیست به فکر اینده ی بچه باشیداگه ه ...

پولدار نیست اما متوسط و خوبیم 

شرایط تامین کامل یک بچه رو داریم 

بحث پول نیست اصلا

پولداره؟اگه پولدارین که تمام پولتون واسه خودتون خرج میکنید و نیاز نیست به فکر اینده ی بچه باشیداگه ه ...

کاملا هم بی منطق است.

اقتضای غریزه ذاتی و طبیعی انسان چی میشه ، پس 

مثل من منم از بچه خوشم نمیاد. از همون کودکی میگفتم هیچ وقت بچه نخواهم داشت

مشکل خاصی هم نداشتم که بگم دلیل این دوست نداشتن باشه 

کلا تحمل بچه ندارم نهایتا چند ساعت یا یکی دو روز 

آدم بی عاطفه ای نیستم ولی حوصله و تحملش رو ندارم