2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9109 بازدید | 1237 پست
واییییی سکینه🤣🤣🤣🤣سیکنه بنده خدا خیلی وقته نیست🤣

چاره ای نی 

کسی دیگع گردن نمیگیره😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای نی کسی دیگع گردن نمیگیره😂

سکینه را حاضر کنید😂

خوشم میاد رو خودمم نظر نداره دوستامو میخاد🤣🤣🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

نوجوانی که پیکمی است🤌🏼🤣

ایشششششششششششششششششششش اتفاقا دیروز بازم با پیک می کلاس برای هم شاخ و شونه کشیدیم🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

ایشششششششششششششششششششش اتفاقا دیروز بازم با پیک می کلاس برای هم شاخ و شونه کشیدیم🤣

شاید اونم به تو میگه پیکمی‌🙄😂

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

سکینه را حاضر کنید😂خوشم میاد رو خودمم نظر نداره دوستامو میخاد🤣🤣🤣

چون ما ها قشنگیم رویا تو دیگه پیر شدی چهره ی جذاب نداری✌✌😂🤣🤣🤣🤣 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

گنگی😂

راستشو بگم؟ قیافه اش رو دوست نداشتم😂😂😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

سکینه را حاضر کنید😂خوشم میاد رو خودمم نظر نداره دوستامو میخاد🤣🤣🤣

عجب ها

گروه دوست داره جوجو

شاید اونم به تو میگه پیکمی‌🙄😂

نه بابا توی کل شهر من رو به مرد ستیز بودن می شناسن😑🤣

راستشو بگم؟ قیافه اش رو دوست نداشتم😂😂😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

خب قیافش جالب نیست ولی مزه ش اوففف خیلی قشنگه 

آینه اتاقم را با آینه اتاقت عوض میکنی؟این فقط مرا نشان می‌دهد!من میخواهم تو را ببینم