2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9189 بازدید | 1237 پست
همه اش هم انیمه و سریال چینی و کارکتر های گنشین ایمپکت و بازیگر های کره ای هستش🤣🤣☺🤣

نه من عکسای خودمه 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

بچها این تو ناشناسمه کی گردن میگیره🤣🤣

رویا میشه یکی از رقیقاتو‌بهم معرفی کنی باهاش دوست شم

@نگارررررررررررررررر

@دلبر_ناب_دلم

@_lamia_

@hacker70

@ملکه455_‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من عکسای خودمه

عکسای خودم هم هستن ولی بیشتر ۵۰۰ تا فکر نکنم باشن😁🤣

بیای گوشی من رو ببینی می فهمی یک طرفدار سیدراما و کیدراما و یک اوتاکو ام✌✌🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچها این تو ناشناسمه کی گردن میگیره🤣🤣رویا میشه یکی از رقیقاتو‌بهم معرفی کنی باهاش دوست شم@نگاررررر ...

خودت که وضعیت منو میدونی آویزون گردن یکیم 

آینه اتاقم را با آینه اتاقت عوض میکنی؟این فقط مرا نشان می‌دهد!من میخواهم تو را ببینم   

بچها این تو ناشناسمه کی گردن میگیره🤣🤣رویا میشه یکی از رقیقاتو‌بهم معرفی کنی باهاش دوست شم@نگاررررر ...

کی این رو گردن می گیره هااااان😒🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

عکسای خودم هم هستن ولی بیشتر ۵۰۰ تا فکر نکنم باشن😁🤣بیای گوشی من رو ببینی می فهمی یک طرفدار سیدراما ...

😂😂🤦🏽‍♀️

🤣🤣🤦🏽‍♀️

بهش بگو اگه دشمن میخواد من هستم دوست رو نیستم🤣

ابلفضللللللل

سکینه رو بیارین براش

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

🤣چطور

همیطوری😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

تو بچه ای هنوز😂😂

درست بگو

بچه❌

نوجوانی که سر جنگ داره و دشمن خونی مرد ها است✅