2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9265 بازدید | 1237 پست
سلام به دوستای عزیززززمببخشید نمیام نیستم کم سعادتی منهمیام میخونم پستاتون بوس به همگی

چ عجببببببببب💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نذار کم سعادت بشی عزیز دلم

بیا سعادت دریافت کن ازمون😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خدااا قوت خدا بهت صبر بدهتو روح اونی ک بچه‌ خواست 🤣🤣

باز ی خوبی هایی هم داره بچه

ب اون ۱ درصد خوبیش فک کن😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

جاااای شما خاااالی 🤣🤣عااالی میگذره🥰😁

میدونم اخرش  دست منم تو عنا بند میکنن این پدرو دختر 😔🤧🤣 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

باز ی خوبی هایی هم داره بچهب اون ۱ درصد خوبیش فک کن😂

🤣🤣🤣👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میدونم اخرش دست منم تو عنا بند میکنن این پدرو دختر 😔🤧🤣

وااای🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره برا پشمات سر دست میشکست تو قدر شناس نبودی خخخ وای عکسش اومد تو ذهنم لعنتیی کبری یازده خخخخ

کم لطفی نکن

کبری ۱۳رو هم رد کرده بود لعنتی

خهخخ ن مری مگ الکیه اون هفتصدددددد خان رستم باید رد کنی تا ببینیش این چری تازه دوهفته میشه مری رو دی ...

والا  خود چری رو که مثل رانی تیکه تیکه دیدیم 😏😂  مری که دیگه  عمرا ببینیم

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

وااای😂یعنی اسمشو نمیدونستید و خوردین؟شاید شادکننده میبود🤦‍♀️

نچ نمیدونستیم 

۱ ساله خریدیمش هنوز یه عالمهه ازش مونده🤣امکانش هست هر چی هست مزه خوبی میده 

هررر چقدر دنبال اسمش گشتم نیست که نیست🤣مامانم اینا گفتن دلمون براش سوخت رچزیاد برداشتیم چمیدونستیم انقدر میشه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

سلام به دوستای عزیززززمببخشید نمیام نیستم کم سعادتی منهمیام میخونم پستاتون بوس به همگی

اگه تو از پیشم  بری قلبای تپنده دیگه نمیپند مریییییییی😫😩

اره صادق فقط منم ... شوهرت اداشو درمیاره خخخخ

خب تو بیا شوهرم شوو البته النگو هم برام بیار هاا😁😂

والا خود چری رو که مثل رانی تیکه تیکه دیدیم 😏😂 مری که دیگه عمرا ببینیم

خو خودت نمیتونی لینک باز کنی نکه همه مو ببین

حداقل ی ناشناس بزن اونجا بفرستم برات