2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 6366 بازدید | 1075 پست
خدااااایههههه من ماشاللللله پدسگووووو گازشربگیر ماشاللللله بهش ناناس گوگولی

🤣🤣🤣وااای عااااشقتم‌چشم😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آییییییییییی آلله..... 

هم پسرونه هس هم دخترونه 😍😍😍😍😍

چقدر عوض شده . حالا شبیه کدومتون شده؟؟

البته یه نمور خارجکی هم هستا 🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بروبچ من دستگاه ها رو تنظیم کنم میام ده مین دیگه🤚

اوه چری خرمنکوب داره 😐😊😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

آییییییییییی آلله..... هم پسرونه هس هم دخترونه 😍😍😍😍😍چقدر عوض شده . حالا شبیه کدومتون شده؟؟البته ...

اره قیافش پسرونه است 

کاملا شبیه پدر گرامی منم نقش هویج و داشتم🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اوه چری خرمنکوب داره 😐😊😂

🤣🤣لعنت بهت

اره قیافش پسرونه است کاملا شبیه پدر گرامی منم نقش هویج و داشتم🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

خدا حفظش کنه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
فداتتتتت نننهههههه نههههه گوگولی مگوووولی خدا حفظش کنه برات

عزیزدلمی مرسی😍

🤣🤣🤣🤣🤣خدا حفظش کنه

فداااات😘😘🙃🙃

🤣🤣لعنت بهت

بخدا تا دیدم گف دستگا تنظیم کنم خرمنکوب اومد ذهنم  اخه ما بیکلاسیم دیگ  وگرنه باید میگفتم  دستگاه استخراج  ارز دیجیتال یا طلا   امان  از بیکلاسی😔🤧🤧🤧😓🤣 کوعسک جانااا

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

فداتشم😍🥰 برای من تنهایی خیلی خیلی سخته و آزاردهنده ولی واقعا خود جانا منبع انرژی و شیرینیه، بغلش ک ...

🥲🤍عزیزمم بله این که فقط خودتون هم اونجا هستین خیلی بیشتر به هم وابسته میشید 

الهی که همیشه سالم و شاد باشین🥲✨

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

بخدا تا دیدم گف دستگا تنظیم کنم خرمنکوب اومد ذهنم اخه ما بیکلاسیم دیگ وگرنه باید میگفتم دستگاه اس ...

وااای نه🤣 من و ندیدی از سر فضولی رفتم عکس دستگاه ها و رو سرچ کردم ببینم‌ چیه😁

ااا ندیدی الان دوباره میزارم