2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9251 بازدید | 1237 پست
عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم؟

بله بفرمایید

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرمایید

چجوری اسمتو تغییر دادی من دوساله التماس نینی یار میکنم محل نمیده

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عشقققققم

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

چجوری اسمتو تغییر دادی من دوساله التماس نینی یار میکنم محل نمیده

شما کامنت گذاشته بودی حتما باهاش عزیزم

من کامنت نداشتم با اکانتم 

و اینکه مورد من یکم عجیبه 

اسم قبل من ممنوع شده چرچیلم برای همین اینو گذاشت

شما کامنت گذاشته بودی حتما باهاش عزیزممن کامنت نداشتم با اکانتم و اینکه مورد من یکم عجیبه اسم قبل من ...

من یه اکانت داشتم یه روز بیشتر باهاش فعالیت نکردم ولی پست و تاپیک گذاشتم تو همون روز 

ولی  پارسال نه امسال 

هرکاری میکنم قبول نمیکنن برای تغییر اسم نمیدونم چی کار کنم 

به نظرت هیچ راهی نداره؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نمیتونم الان سامان درخواست داد اجطراب اظتماعی گرفتم

ومپی بخدا اون جیشته میاد اشطراب استماعی نیستاا😂  هول میشی  جیشت میاد همین😁😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ومپی بخدا اون جیشته میاد اشطراب استماعی نیستاا😂 هول میشی جیشت میاد همین😁😂

واییییی راست میگیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی اجطراب اظتماعیم هست🤣🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

واییییی راست میگیاااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی اجطراب اظتماعیم هست🤣🤣

نه نه  ببین بیخود نرو پول ترافیست نزن تر بزنه به فیستت   خودم کفشش کردم جیش بود 😎😁😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نه نه ببین بیخود نرو پول ترافیست نزن تر بزنه به فیستت خودم کفشش کردم جیش بود 😎😁😂

ینی میگی اجطراب اظتماعی نیست؟🤣🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

شما کامنت گذاشته بودی حتما باهاش عزیزممن کامنت نداشتم با اکانتم و اینکه مورد من یکم عجیبه اسم قبل من ...

توروخدا  دستم به کش شلوارت منم ساعت ۵ ببرین  سینما  میخام  رانی ببینم  داف ببینم 😭🤣🤣  خواهیش میخورم منم ببرید 🤧🤧🤧

ینی میگی اجطراب اظتماعی نیست؟🤣🤣

نه نه جیش اظتماعی داری ولی  مثانت از کوجا میفهمه  میری تو اظتماع🤔😁  بش نگو پوشکش کن  بعد برو بزا متوجه نشه اضطراب اظتماعی نکشه😁😂🤣