🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوری اسمتو تغییر دادی من دوساله التماس نینی یار میکنم محل نمیده
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
چجوری اسمتو تغییر دادی من دوساله التماس نینی یار میکنم محل نمیده
شما کامنت گذاشته بودی حتما باهاش عزیزم
من کامنت نداشتم با اکانتم
و اینکه مورد من یکم عجیبه
اسم قبل من ممنوع شده چرچیلم برای همین اینو گذاشت
شما کامنت گذاشته بودی حتما باهاش عزیزممن کامنت نداشتم با اکانتم و اینکه مورد من یکم عجیبه اسم قبل من ...
من یه اکانت داشتم یه روز بیشتر باهاش فعالیت نکردم ولی پست و تاپیک گذاشتم تو همون روز
ولی پارسال نه امسال
هرکاری میکنم قبول نمیکنن برای تغییر اسم نمیدونم چی کار کنم
به نظرت هیچ راهی نداره؟
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست