2777
2789

هرکی گروه تلگرامی داره که قدیمیه چه عضو داشته باشه توش چه اصلا عضوی نداشته باشه سریع نقدی ازش میخرم و سریع پول میزنم کارتش اگه دارید سال ساختشو فقط بگید تعداد اعضاش مهم نیست چه ده تا باشه چه یه نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای،ی بار ساعت نه شب بود، گوشیم زنگ خورد، بابام مریض بود و به زور تازه خوابش برده بود، جواب دادم ی بچه بود میگفت میدونی من کی ام، گفتم نه، شما؟ بعد شروع کرد این شهر بتمن رو خوندن و هر هر هر با بزرگترا میخندیدن

من اول چیزی نگفتم فقط قطع کردم، بعد چندبار زنگ زد ریجکت کردم، باز گفتم شاید فامیلی چیزی باشه چون من خط م رو حدود 15 ساله دارم و مزاحم و شماره الکی اصلا ندارم، جواب دادم باز مسخره بازی درآورد، گفت چاااالش بود هررررر هررر هرررر، انقدر عصبی شدم، بچه بود چیزی بهش نگفتم ولی واقعا والدینشون چقدر بی فکر و احمقن

به بتمن توهین نکن هر شهری به یه بتمن نیاز داره من بتمنم

به بتمن که توهین نمیکنم، به مامان بابای اون بچه توهین میکنم، حالا من چیزی نگفتم ولی اون وقت شب زنگ میزنن مزاحم میشن قطعا فحش میخوره اون بچه 

آبروی بتمن رو میبرن بقران 

خرم من؟ ۹۴ بدم بهت با ۵۰۰؟پیشنهاد ۲ میلیونی بم شده😐🗡

اون کلاه.بردار بوده پیشنهاد وسوسه کننده داده  میخواسته پولو نزنه گروهو بدزده  من به تعداد اعضای گروه کاری ندارم اصلا کلا کسی ام نداشته باشه میخرمش

به بتمن که توهین نمیکنم، به مامان بابای اون بچه توهین میکنم، حالا من چیزی نگفتم ولی اون وقت شب زنگ م ...

شوخی میکنم😂 دوتا فحش میدادی بهش  بعد سریع بلاکش میکردی که دیگه از این غلطا نکنه